Prințul Harry, cerut de soț de o fetiță de 6 ani. Replica lui a fost demnă de un adevărat gentleman

De Amelia Matei, pe Ultimul update Miercuri, 22 iunie 2016, 16:32
Că Prințul Harry este un tip irezistibil este un lucru evident. Iar faptul că prin vene îi curge sânge regal nu face decât să incite și mai tare imaginația tinerelor care visează la basme cu prinți și prințese.

Însă fratele mai mic al lui William i-a captat atenția și unei fetițe de 6 ani. Copila se visează, într-o bună zi, prințesă, ca mai toate fetițele de vârsta ei, așa că pasul cel mai logic pentru a-și îndeplini dorința este să se mărite cu un prinț.

Și, cum prințul Harry era în zonă – nepotul cel mic al Reginei Angliei se afla în Manchester la un eveniment de încurajare a sportului în rândul celor mici, copila nu a stat pe gânduri. Fermecată de prezența lui Harry, micuța Lottie s-a gândit să îi împărtășească din planurile ei de viitor: ”Vreau să mă căsătoresc cu tine. Vreau să devin o prințesă”.

Citește și: Actorul Alexander Skarsgard a dormit cu Prințul Harry

Puțin încurcat, dar foarte pe fază, Harry nu a ezitta și i-a dat un răspuns demn de un adevărat gentleman: ”Nu îți dorești asta cu adevărat, pentru că este prea mare diferența de vârstă dintre noi. Ai citit prea multe povești”.

Nici una dintre iubitele pe care Harry le-a avut de-a lungul timpului nu a reușit să îl ducă în fața altarului pe simpaticul prinț. Cele mai lungi relații pe care Harry le-a avut au fost cu Chelsy Davy, o avocată din Australia alături de care a stat 7 ani, și cu Cressida Bonas, cu care a fost doi ani. Iar frumoasa cântăreață Cheryl Cole l-a cerut, mai în glumă, mai în serios, de bărbat, acum câțiva ani, după divorțul de fotbalistul Ashley Cole.

Foto: Hepta.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!