Prima declarație a lui Alessandro Mucea după ce a câștigat „SuperStar România” 2021

De Unica.ro, pe

Patru concurenți s-au aflat, aseară, față în față, cu cea mai mare provocare a vieții lor și cu dorința de a câștiga titlul de SuperStar și cel mai mare premiu pus la bătaie vreodată, 1 milion de lei. Alessandro, Alexandru, Maria și Romina și-au depășit toate emoțiile și au urcat pe scenă oferind interpretări care merită reascultate și lăudate.

Încurajați de pe scenă de Theo Rose, prezentatoarea show-ului și susținuți de cei patru jurați care le-au fost alături în fiecare etapă a competiției, Smiley, Raluka, Marius Moga și Carla’s Dreams, concurenții au demonstrat că sunt cei mai buni dintre cei mai buni.

Cuvântul final i-a aparținut publicului care a avut întreaga putere de vot. Astfel, clasamentul final a arătat în felul următor: Maria Jugănaru, locul 4, Romina Apostol, locul 3, Alexandru Precup, locul 2.

Prima declarație a lui Alessandro Mucea după ce a câștigat „SuperStar România” 2021

Marele câștigător al serii și al sezonului este Alessandro Mucea. Tânărul de 18 ani a ridicat trofeul deasupra capului și a plecat acasă cu titlul mult visat și cu 1 milion de lei. Susținut de AMI, interpreta care i-a fost alături pe scenă pentru una dintre cele 3 piese, Alessandro a scris istorie în această competiție și a încheiat seara victorios.

Imediat după ce a fost desemnat câștigător, Alessandro Mucea a făcut și câteva declarații. Cu ochii aproape în lacrimi, el a dezvăluit: „Sunt foarte fericit, normal. Le mulțumesc tuturor. Cu ajutorul lor am reușit… Am avut încrederea în mine și lor le datorez totul (n.r. – celor care l-au votat). Sunt foarte fericit, dar nu pot eu să sar în sus”, a spus marele câștigător după ce a primit trofeul.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!