Prima co-producţie TV între B1 şi Evenimentul zilei

De Unica.ro, pe

Reprezentanţii B1 şi ai cotidianului Evenimentul Zilei au decis începerea unui parteneriat pentru realizarea în co-producţie a unei emisiuni TV zilnice.
Reprezentanţii B1 şi ai cotidianului Evenimentul Zilei au decis începerea unui parteneriat pentru realizarea în co-producţie a unei emisiuni TV zilnice.
Aceasta va avea un format de tip infotainment, în care cel mai influent ziar din România, Evenimentul zilei, prezintă cele mai importante ştiri ale zilei chiar din redacţia ziarului.
Partenerii vor realiza un studio în centrul redacţiei ziarului, de unde jurnaliştii vor prezenta traseul pe care ştirile îl parcurg între evenimentele care le determină şi titlurile de a doua zi.
Emisiunea este programată să înceapă în luna mai şi va fi difuzată zilnic, de luni până vineri, între orele 14.00 – 18.00.
Evenimentul zilei vizează prin iniţierea acestui proiect de televiziune implementarea strategiei multimedia pe care managementul ziarului şi-a asumat-o şi care vine să completeze poziţionarea solidă pe care brandul Evenimentul zilei o deţine în segmentul de ştiri, în print şi online.
Emisiunea de pe canalul B1 este de asemenea în linie cu filozofia ziarului, care îşi propune să îşi fidelizeze şi crească publicul ţintă în principal prin oferta jurnalistică de calitate.
Pentru B1, parteneriatul cu unul dintre cele mai puternice branduri de ştiri din România vine să consolideze poziţionarea canalului pe segmentul de analiză şi dezbatere, asigurând o ancoră de programming puternică în intervalul orar 14:00 – 18:00 (early fringe), în condiţiile în care locomotiva audienţei este asigurată de cel mai longeviv talk-show de televiziune din prime-time, „Naşul” cu Radu Moraru.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!