Previziuni îngrijorătoare – ce se va întâmpla cu Familia Regală în 2020

De Oana Savin, pe
Anul 2020 va fi unul plin de evenimente pentru Familia Regală britanică. Una din cele mai cunoscute clarvăzătoare din Regatul Unit, care a prevăzut Brexitul, susține acum că acest an va fi extrem de dificil pentru fețele regale.

Jemima Packington, în vârstă de 64 de ani, este singurul cititor în sparanghel din lume. După ce a prevăzut Brexitul și victoria Angliei la Cupa Mondială de Cricket, acum femeia spune că membrii familiei regale vor trece prin momente dificile, dar vor avea parte și de bucurii.

Potrivit The Mirror, Jemima a afirmat că sunt așteptați noi bebeluși regali, precum și un deces. De asemenea, mai multor membrii ai Familiei Regale li se vor lua îndatoririle și privilegiile, însă suveranitatea va trece peste toate greutățile.

Previziunile Jemimei Packington pentru 2020

  1. Donald Trump va câștiga un nou mandat la Casa Albă
  2. Mai multe țări vor acționa pentru a minimaliza amenințarea încălzirii globale
  3. Mai multe personalități din lumea sportului vor fi implicate în scandaluri
  4. Brexitul va avea loc fără a cauza problemele ce au fost anticipate.
  5. Cea mai tânără persoană care va câștiga un Oscar va fi văzută drept unul dintre cele mai mari talente ale viitorului.
  6. Familia regală se va afla în centrul mai multor scandaluri, iar câțiva membri își vor pierde statutul și privilegiile.
  7. Vor exista mai multe nașteri în Familia Regală, precum și un doliu
  8. O personalitate din televiziune se va retrage din viața publică și va fi premiată pentru realizările sale.
  9. Vor avea loc reforme radicale în învățământ.
  10. Interesul în veganism se va stinge întrucât oamenilor li se pare dificil să nu consume produse de natură animală.

Cine este Jemima Packington

Previziuni îngrijorătoare - ce se va întâmpla cu Familia Regală în 2020

Jemima a început să facă predicții pe la vârsta de 8 ani și spune că a moștenit acest dar de la străbunii ei care obișnuiau să citească în frunze de ceai. De-a lungul timpului, a făcut mai multe previziuni care s-au dovedit a fi corecte.

Anul trecut a prevăzut succesul Angliei la cricket, reîntoarcerea emisiunii Big Brother la televiziunea britanică și faptul că pelicula „A Star is Born” va câștiga un Oscar.

De asemenea, ea a spus că anul 2019 va întâmpina temperaturi extreme, ceea ce s-a dovedit a fi cazul în întreaga lume.

Când arunc sparanghelul se crează tipare, iar eu interpretez aceste tipare. Sunt capabilă să interpretez modelele lăsate de sparanghel. De obicei am dreptate într-un procentaj de 75-90%. Îmi analizez predicțiile în fiecare an și mă gândesc la tot ce s-a adeverit. Se întâmplă câteodată să greșesc, atunci când nu citesc corect semnele. Dar niciodată nu sunt departe de adevăr”, a declarat femeia.

Sursă foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!