Poze: Vedetele din România pe covorul roşu la gala „Cei mai frumoşi 2013”

De Unica.ro, pe

Vedetele din România au fost prezente miercuri seară la gala „Cei mai frumoşi 2013”. Vezi cum s-au îmbrăcat pe covorul roşu!
Gala „Cei mai frumoşi 2013” a reunit o mulţime de vedete de la Pro TV şi nu numai, care s-au întrecut în ţinute care mai de care mai frumoase pe covorul roşu. Câteva dintre ele au urcat şi pe scenă şi au plecat acasă cu premiile oferite de Pro TV Magazin.
Andreea Raicu a primit premiul pentru stil vestimentar şi chiar a fost una din cele mai stilate apariţii ale evenimentului. Ea a purtat un outfit compus din pantaloni negri, sacou alb şi un top scurt foarte decoltat. Printre vedetele nominalizate la aceeaşi categorie s-au numărat Andreea Esca, Cătălin Botezatu şi Iulia Vântur.
andreea raicu
Nicoleta Luciu a fost premiată pentru cele mai hot apariţii în emisiunile TV şi a urcat pe scenă într-o rochie gri foarte sexy cu spatele gol, semnată Irenka.
nicoleta luciu
Una dintre cele mai sexy apariţii masculine a fost Dorian Popa, care nu a foar premiat la categoria „Cea mai fierbinte vedetă”, însă a luat un premiu pentru cel mai frumos zâmbet de la TV. La aceeaşi categorie au mai fost nominalizaţi Antonia, Corina Caragea, Geanina Ilieş şi Jorge.
dorian popa
Cabral nu a fost premiat la categoria „Dar din dar se face premiu”, dar a fost una din cele mai urmărite prezenţe pe covorul roşu. El a mers la gală însoţit de soţia lui, Andreea Ibacka, şi ea superbă, într-o rochie  delicată din dantelă şi tulle.
Vezi mai multe poze de la gala „Cei mai frumoşi în 2013” în galeria foto.
cabral andreea ibacka

Poze: Vedetele din România pe covorul roşu la gala „Cei mai frumoşi 2013”
Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!