Poze: Elena Udrea, vacanţă de vis în Maramureş

De Unica.ro pe

Elena Udrea a profitat de scurta vacanţă de Sfântă Mărie şi a mers împreună cu mama ei în Maramureş. Iată pozele postate de ea pe pagina de Facebook!
Deşi a avut mici probleme cu telefonia mobilă, Elena Udrea a reuşit să posteze pe pagina de Facebook câteva imagini din scurta vacanţă petrecută într-o localitate din Maramureş.
Fostul ministru a mers la Rohia, un loc de care s-a îndrăgostit, mai ales că a ales o pensiune ale cărei gazde i-au dovedit că românii ştiu să facă turism.
Am ales să petrec Sfânta Sărbătoare a Adormirii Maicii Domnului la Rohia, o localitate minunată din inima Ţării Lăpuşului. Un loc care exprimă atât de bine frumuseţea naturală a României autentice„, a spus Elena Udrea. Ea le-a recomandat prietenilor de pe Facebook să viziteze Maramureşul, „o zonă pe care, dacă ai vizitat-o o dată, nu poţi să o mai uiţi şi vei reveni mereu.
elena udrea in maramures

Evident, politiciana le-a urat la mulţi ani sărbătoriţilor de joi, inclusiv mamei ei, „un om cu adevărat minunat care ştie să-mi însenineze viaţa. Îi mulţumesc că îmi este alături mereu şi mă susţine cum numai o mamă ar putea s-o facă.
De altfel, Elena Udrea a fost însoţită de mama ei în scurta vacanţă.
elena udrea in maramures

Singura problemă pe care a întâmpinat-o vedeta a fost cea legată de telefonia mobilă. „De câteva ore, practic, nu pot comunica. Nu pot vorbi la telefon, nu pot da mesaje, e-mail-uri sau trimite imagini. M-am confruntat cu o problemă similară şi în week-end, când a trebuit să alerg prin toată Delta ca să prind puţin semnal la telefon.
elena udrea in maramures

 

Prințul Louis împlinește un an. Ce fotografii au publicat Ducii de Cambridge

Prințul Louis împlinește un an. Ce fotografii au publicat Ducii de Cambridge