3 vedete care au fost concediate. Vezi de ce!

De Adina Radu pe

Faima şi banii nu le-au fost de ajuns acestor vedete care şi-au făcut singure probleme ajungând să fie concediate. Iată ce motive au avut şefii lor.

Charlie Sheen

3 vedete care au fost concediate. Vezi de ce!
Cel mai recent şi mai cunoscut scandal de acest gen e cel care îl are în prim plan pe Charlie Sheen. Charlie era cel mai bine plătit actor de televiziune, primind sute de mii de dolari pentru fiecare episod al sitcomului “Doi bărbaţi şi jumătate / Two and a Half men”. Asta nu i-a fost de ajuns îngâmfatului actor care a avut tot felul de pretenţii, iar când acestea nu i-au fost îndeplinite, l-a jignit în public pe producătorul Chuck Lorre. Aceasta a fost picătura care a umplut paharul, având în vedere că Charlie Sheen nu fusese cel mai serios coleg – sunt cunoscute problemele lui cu alcoolul şi drogurile.

Isaiah Washington

3 vedete care au fost concediate. Vezi de ce!
Probabil că numele nu ţi-ar spune nimic dacă nu ai vedea poza. Isaiah ar fi putut deveni mult mai cunoscut dacă rămânea în serialul “Grey’s Anatomy” în rolul lui Burke. Din păcate pentru el, i-a luat-o gura pe dinainte şi a făcut o remarcă negativă despre orientarea sexuală a lui T.R. Knight (foto stânga), care este homosexual.
Washington şi-a cerut scuze, însă după această ispravă producătorii nu au mai vrut să-i prelungească contractul.

Shannen Doherty

Shannen Doherty
Focoasa actriţă a fost concediată nu o dată, ci de două ori. Prima dată s-a întâmplat pe când juca rolul Brenda din „Beverly Hills 90210”. Shannen obişnuia să se certe cu colegii, să întârzie la filmări şi să pozeze goală, ceea ce nu i-a plăcut producătorului Aaron Spelling, mai ales că Shannen era şi o influenţă negativă pentru fiica lui, Tori Spelling.
Însă Aaron i-a mai dat o şansă lui Shannen opt ani mai târziu, când a distribuit-o în serialul „Charmed / Farmece”. Din păcate, bruneta nu se cuminţise între timp aşa că a început iar cu scandaluri şi certuri. A fost concediată după al doilea sezon.
Foto: Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro