Hollywood: 4 vedete care au făcut avorturi

De Adina Radu, pe

Şi vedetele au parte de întâmplări nefericite. Acestea patru au avut curajul să recunoască faptul că au făcut un avort în tinereţe.

Sharon Osbourne

Sharon a apelat la un avort pe când avea 17 ani, lucru pe care l-a recunoscut în faţa fanilor ei, convinsă că sinceritatea este cea mai bună tactică atunci când ai în trecut o întâmplare de care nu eşti mândru. Ea a mai spus că în urma avortului a suferit complicaţii ce au dus la pierderea a trei sarcini. Din fericire, Sharon a avut parte şi de trei copii sănătoşi.

Joan Collins

Joan a făcut avortul în 1956, pe când asemenea practici erau încă ilegale în SUA. Tatăl copilului, actorul Warren Beaty, a fost alături de Joan în acele momente grele, iar apoi s-a căsătorit cu ea.

Whoopi Goldberg

Chiar dacă nu pare, actriţa a avut o adolescenţă grea şi un comportament destul de promiscuu. Primul avort, pe care şi l-a provocat singură, a fost la numai 14 ani. Apoi au urmat încă oatru avorturi.

Lil Kim

Cântăreaţa a renunţat la sarcină ca să-şi poată continua cariera. S-a întâmplat pe vremea când Kim avea o relaţie cu rapperul Notorious BIG. Amândoi erau gata să dea lovitura în showbiz şi au considerat că un copil ar dăuna succesului muzical.
Hollywood: 4 vedete care au făcut avorturi
Foto: Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!