Permisul de conducere și buletinul regretatului Radu Beligan, scoase la vânzare pe internet

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 05 august 2021, 09:57

Permisul de conducere și buletinul marelui actor Radu Beligan (14.12.1918 – 20.06.2016) au fost furate și scoase la vânzare în mediul online. Cei care încercau să vândă, în mod fraudulos, actele regretatului actor cereau pe ele suma de 850 lei.

Totul a ieșit la iveală după ce fiica lui Radu Beligan, Anamaria, a postat pe pagina sa de Facebook o captură foto cu anunțul vânzării actelor publicat pe un site de vânzări.

Anamaria Beligan a spus că documentele fac parte din patrimoniul tatăuli ei și au fost sustrase de o masă succesorală.

Citeşte şi: Cum arată fiica cea mică a lui Radu Beligan. Este de o frumusețe rară și a moștenit talentul tatălui său

În cele din urmă, Anamaria a reușit să oprească vânzarea actelor, după o solicitare făcută în acest sens.

„Vă rog să sistaţi urgent comerţul cu actele de identitate ale tatălui meu. Sunt obiecte furate din masa succesorală – patrimoniul Radu Beligan. În plus, actul dumneavoastră contravine punctului 9 de la capitolul «obiecte interzise» ale propriului dumneavoastră regulament” – este mesajul trimis de Anamaria Beligan celor care se ocupă de site-ul de vânzări.

Radu Beligan a încetat din viață pe 20 iulie 2016, la vârsta de 97 de ani, în urma unui stop cardio-respirator. Actorul a primit la 95 de ani, din partea din partea Cărții Recordurilor Guinness, titlul de cel mai longeviv actor încă în activitate pe scena de teatru. Activitatea artistică a actorului s-a întins pe mai bine de 75 de ani. Pe linie maternă, Radu Beligan era de origine greacă, iar pe linie paternă, era urmaș al unuia dintre frații lui Ion Creangă.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!