Pe ce cheltuiește Anda Adam, lunar, peste 10.000 de euro. „E cea mai mare obsesie a mea!”

De Raluca Vițu, pe Ultimul update Joi, 12 ianuarie 2023, 12:45

Anda Adam (42 de ani) a făcut, în cadrul emisiunii “40 e întrebări cu Denise Rifai”, o serie de dezvăluiri interesante despre viața personală.

De-a lungul anilor, cântăreața a atras atenția și prin alegerile vestimentare extravagante și provocatoare. Cei care i-au urmărit activitatea artistei și aparițiile publice au observat că Anda Adam are o pasiune pentru pantofi. Dar nu este doar o pasiune, este o obsesie, după cum a dezvăluit vedeta în emisiunea de la Kanal D. Obsesie pentru care, lunar, scoate din buzunare o sumă frumușică de bani.

Anda Adam: „Am peste 500 de perechi de pantofi!”

Anda Adam a recunoscut că este pur și simplu înnebunită după încălțăminte, la fel cum este și după mașini. Artista are o colecție impresionată de perechi de pantofi. Atât de multe, încât, spune ea, nu mai are loc în casă de ele.

Pe ce cheltuiește Anda Adam, lunar, 10.000 de euro. "E cea mai mare obsesie a mea!"Icon photoVEZI GALERIA FOTO (1 / 8)

„Cele mai mari obsesii ale mele sunt pentru mașini și pantofi. La colecția mea, care depășește peste 500 de perechi de pantofi, automat trebuie să ai și niște ținute corespunzătoare. Am investit foarte mulți bani în pantofi, poșete“ i-a dezvăluit Anda prezentatoarei Denise Rifai.

Citeşte şi: Anda Adam își dorește să devină din nou mamă: „Sunt o familistă convinsă”

„Trebuie să îmi schimb casa, pentru că nu mai am loc să-mi pun toate lucrurile”

Anda Adam adoră să fie în pas cu moda. Și, evident, acest lucru implică o serie de cheltuieli semnificative. Artista a spus că își cumpără noi încălțări în fiecare lună, iar suma alocate acestei investiții poate ajunge chiar la 10.000 de euro.

“Banii castigati de mine, prin muzica mea, i-am reinvestit în branduri multe și în foarte multe lucruri de calitate, la modă. Pe lună, pentru pantofi cheltuiesc peste 10.000 euro, uneori (…) oricum trebuie să îmi schimb casa pentru că nu mai am loc să-mi pun toate lucrurile și accesoriile pe care le am”, a adăugat Anda Adam.

Anda intră în afaceri cu soțul său

Artista s-a căsătorit la sfârșitul lui 2022 cu Yosif Eudor Mohaci. Iar în noul an, artista are planuri mari din punct de vedere profesional. Cântăreața își dorește să se lanseze în afaceri, împreună cu soțul ei care activează de mulți ani în acest domeniu.  Mai exact, cei doi plănuiesc să-și deschidă un club în Cluj.

Citeşte şi: Ce relație au Victor Slav și Anda Adam la aproape 10 ani de la despărțire

„Ne pregătim să deschidem cel mai tare club din Cluj. Ne aflăm în plin șantier. Urmează să se monteze niște lumini, lasere foarte tari”, a dezvăluit cântăreața în mediul online, acum ceva timp.

Anda Adam și Yosif Mohaci s-au logodit în 2021, în timp ce se aflau într-un concediu exotic. Yosif a surprins-o pe artistă cu cererea în căsătorie în timpul unei “ședințe foto” atent planificate pentru ca artista să nu bănuiască intenția lui.

Citeşte şi: Anda Adam povestește momentul în care a fost abuzată: „Luni de zile m-am simțit amenințată”

A fost unul dintre cele mai frumoase momente din viața mea și nu pot decât să îi mulțumesc pentru asta. (…) Am ajuns eu ca o floricică, la 5 dimineața, la ședința foto. Când am terminat de fotografiat și m-am întors la iubitul meu, el deja era în costum, cu cutia și cu inelul pregătite; s-a așezat în genunchi și m-a întrebat dacă vreau să fiu soția lui”, a povestit Anda Adam, acum câteva luni.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!