Oana Zăvoranu le atacă pe Adelina Pestrițu și pe Gina Pistol. „Pinocchio, ea este şefa. Păcălește oamenii!”

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 29 iulie 2021, 16:14

Oana Zăvoranu a ajuns din nou în atenția tabloidelor datorită unor acuze pe care le-a făcut la adresa Adelinei Pestrițu și a soțului ei, Virgil Ștebelea. Oana le reproșează celor doi că încearcă să-și păcălească fanii și să le vândă ceasuri false la prețuri uriașe.

„Sunt nişte fake-uri obosite, se merge pe acelaşi principiu de prosteală, capul este «Pinocchio», ea este şefa. Se duc şi iau din Turcia fake-uri. Pe voi vă mai miră ceva vizavi de tupeul acestor gloabe? Ei sunt extrem de tupeişti amândoi şi reuşesc să păcălească oamenii. Gâştele astea o cred pe cuvânt.

Adică ceasurile vin în folie de plastic? Eu care sunt posesoare de astfel de ceasuri – şi eu şi soţul meu – le-am cumpărat, dar vin în nişte cutii frumoase, cu nişte certificate. Cum, vreodată, faci tu o poză cu ceasurile alea toate grămadă aşa si spui «Marfă nouă»? Din talcioc adică! Aia e prezentare demnă de un magazin care comercializează produse de lux?

Oana Zăvoranu le atacă pe Adelina Pestrițu și pe Gina Pistol. „Pinocchio, ea este şefa. Păcălește oamenii!”

Citeşte şi: Pepe crede că Oana Zăvoranu este „cea mai mare greșeală” din viața lui

Citeşte şi: Exclusiv! INNA ne-a povestit cum arată date-ul ideal cu iubitul ei, Deliric

Citeşte şi: Zanni, despre greutățile din copilărie: „Eram șapte copii în casă…”

Citeşte şi: Dani Oțil: „Gravidele sunt eroi fără capă”. Ce experiment a făcut prezentatorul TV

(…) Acum câteva zile avea în mână un pampers, în alta un detergent, în alta cinci îngheţate, dacă putea şi cu picioarele mai ţinea câte ceva. Nu se pupă ceva… Dar altfel mulţumeşte pentru orice îngheţată, vrea totul moca, când eşti barosan îţi plăteşti, frate, mâncarea, plăteşti pe unde te duci. Gradul de șmecherie al unui om se vede din banii pe care îi cheltuieşte şi cât anume cheltuieşte. Dacă ai pozat o friptură atunci când ai mers la restaurant, nu te face smecher, înseamnă că eşti o sărăcie!”, a declarat Oana Zăvoranu, pentru cancan.ro.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!