Oana Roman, în lacrimi! Motivul pentru care o mută pe Mioara Roman într-un alt centru de recuperare: „Este o luptă grea pentru mine”

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 29 noiembrie 2022, 13:43

Oana Roman a vorbit din nou despre starea de sănătate a mamei sale, Mioara Roman. Fiica lui Petre Roman a explicat că mama să se confruntă cu mai multe probleme de sănătate de când este internată la centrul de bătrâni.

Oana Roman îi acordă o atenție deosebită mamei sale, Mioara. Aceasta a internat-o pe fosta soție a lui Petre Roman la un centru de bătrâni deoarece și-a dorit pe cineva specializat care să-i fie alături.

Cum se simte Mioara Roman

Deși Mioara Roman nu s-a simțit prea bine în ultima perioadă, acum se văd progrese uriașe în ceea ce privește starea sa de sănătate.

Oana Roman, despre starea Miorei Roman: „Este o luptă grea.”Icon photoVEZI GALERIA FOTO (1 / 13)

„Mama se simte foarte bine. Am fost la ea și trebuia să meargă în sufragerie și trebuia să mergem în cameră și a vrut să meargă doar cu mine în cameră, fără infirmieră. I-am zis să o țin de braț, dar a vrut să mă țină ea, așa, doar ținându-mă ea, fără să fie sprijinită, a putut să meargă. Și am mers cu ea, nu îți poți imagina ce progres e ăsta pentru ea. La început nici nu se ridica din pat. După, abia se ridica din cărucior. Acum, nu poate să meargă mult pentru că obosește, dar a înregistrat un progres.”, a spus Oana Roman la emisiunea XNS.

Mioara Roman face două ore de kinetoterapie

„A ajuns să facă două ore de kineto, ceea ce la vârsta ei, și dacă nu ar avea probleme este destul de mult. Progresul este vizibil. (…) Prin voința lui Dumnezeu mi-au ieșit în cale oameni care m-au ajutat să trec prin aceste momente, să o ajut.”, a mai spus Oana Roman.

VOTEAZĂ-ți produsele preferate la UNICA BEAUTY CELEBRATION! Care sunt cele mai bune produse cosmetice? 

Oana Roman: „Cei de la centru au salvat-o de cel puțin două ori anul acesta”

Fiica Mioarei și a lui Petre Roman spune că acolo mama ei a fost îngrijită foarte bine și cei de la centru s-au purtat foarte frumos cu ea.

„Am avut episoade dure anul acesta cu mama. Cei de acolo, de unde a stat ea mi-au salvat-o anul acesta de cel puțin două ori. Dacă era acasă, probabi că … Sincer, nu știu ce făceam. Eu sunt convinsă că m-am stând în aceste două centre i-am prelungit viața la propriu. Ăsta e un lucru pe care eu l-am spus și pe care oamenii vreau să îl înțeleagă. E foarte ok că vrem să îi ținem acasă, dar nu le prelungim viața în stilul ăsta. Nu ai cum.”, a mai spus Oana Roman.

Oana a mai povestit pentru Xtra Night Show că anul acesta a fost unul foarte greu pentru cele două. Oricât de mult și-ar dori să o țină acasă nu poate deoarece mama sa are nevoie de ajutor specializat. Cu toate acestea, sărbătorile de iarnă își dorește să le petreacă împreună.

„Acum e o luptă grea în mine, astăzi am căzut pentru că o tot mut, e greu. Numai că nu îmi permit. Pe termen lung e foarte greu. Acolo s-a intervenit pe loc, fiindcă acasă nu era timp de reacție, până așteptam după ambulanță, trecea destul timp. Astăzi am căzut la ea, că nu pot așa. Este scump, dar se mută la alt centru. Este o luptă grea pentru mine. Și pentru ea este greu, mai ales la vârsta la care se află și cu problemele sale. Cel mai probabil o să o duc săptămâna viitoare din nou acolo, în garsoniera ei. Iar de Crăciun o să vină la mine.”, a adăugat fiica lui Petre Roman la XNS.

Sursa Foto: Captură Xtra Night Show – Youtube/ Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!