Oana Roman, despre starea de sănătate a mamei sale: „Are o problemă cronică destul de avansată”

De Unica.ro, pe

Mioara Roman (81 de ani) a avut din nou nevoie de ajutorul medicilor din cauza problemelor de sănătate pe care le are. Fiica sa, Oana Roman (45 de ani), își ține fanii la curent cu detalii legate de starea Mioarei și a anunțat, în emisiunea “Exclusive VIP”, moderată de Cristi Brancu, de la Prima TV, cum se simte mama ei acum.

La sfârșitul acestei săptămâni, Oana a fost nevoită să-și ducă mama la medic din cauza unor edeme pe care le avea pe picioare și care i se umflaseră destul de tare. După câteva investigații medicale, Mioara Roman a fost externată, dar Oana spune că este “nevoie permanentă de supravegherea medicilor” în cazul ei.

„Am luat-o la prânz din spital, am discutat cu domnul doctor. Grija era să nu aibă o insuficiență cardiacă, nu s-a confirmat. Are o problemă de circulație, o problemă cronică destul de avansată, trebuie să ia tratament pentru asta. I-a fost schimbat și tratamentul de tensiune. În principiu, nu sunt probleme grave, dar starea ei impune ca ea să fie îngrijită și supravegheată permanent”, a dezvăluit fiica lui Petre Roman, în emisiune.

Citeşte şi: Anamaria Prodan a câștigat un prim proces împotriva lui Laurențiu Reghecampf

Citeşte şi: Prințul Harry, lovitură nouă pentru tatăl său. „Acest atac este dăunător pentru un viitor rege!”

Citeşte şi: Recunoști adolescentul din imagine? Poza a fost făcută la debutul carierei

Citeşte şi: Anca Serea, primele declarații după externarea din spital: „Nu mă simt foarte bine”

Starea de sănătate a Mioarei a început să se degradeze de anul trecut.  În 2020, în decursul a două luni, Mioara a suferit două intervenții chirurgicale – o operație de colecist și o intervenție laparascopică pentru îndepărtarea unui punct de grăsime infectat. Mioara Roman suferă de o formă agresivă de Parkinson, boală din pricina căreia nu-și mai poate folosi brațul drept.

Ocazional, Oana își duce mama la un centru medical privat pentru a fi monitorizată de medici. Din acest motiv, Oana a fost criticată că a internat-o pe Mioara la un “azil”.

„Lumea mă acuză că am internat-o pe mama la azil. Este ca un hotel de 5 stele. Nu are nicio legătură cu conceptul comunist de azil. Oamenii aceia trăiesc în condiții de 5 stele. Au etaj special pentru cei care nu se pot deplasa. Nu e azil. Este un centru care livrează și astfel de servicii. Mama va sta o lună, dacă mai este nevoie va mai veni acasă, și după 1-2 săptămâni va merge iar până își va îmbunătăți starea. Pentru ea e ca o vacanță pentru că de un an nu a mai ieșit nicăieri. Am protejat-o foarte mult”, le-a răspuns Oana Roman celor care au criticat-o.

Foto – Arhivă

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!