Oana Roman, atac dur la adresa Lorenei Buhnici. „Nu ai loc într-o societate civilizată!”

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 21 iulie 2022, 15:56

Oana Roman s-a alăturat vedetelor care s-au declarat revoltate de declarațiile sexiste ale lui George Buhnici. Fostul prezentator de televiziune a spus, în cadrul unei intervenții în emisiunea “Xtra Night Show”, că nu vrea să mai vadă femei cu celulită sau vergeturi când merge la plajă.

Cele spuse de Buhnici au indignat opinia publică, iar mai multe vedete au atacat dur atitudinea sexistă de care vloggerul a dat dovadă. Soția lui Buhnici, Lorena, i-a ținut partea soțului, iar în presa de scandal au apărut zvonuri cum că și ea ar fi jignit, în trecut, o persoană supraponderală care se afla la mare.

Oana Roman a vorbit și ea despre acest subiect și a declarat că nu înțelege de ce cineva și-ar dori să spună lucruri ofensatoare despre persoane necunoscute.

 De ce ar vrea cineva să facă așa ceva? De ce să jignești gratuit o ființă umană pe care nu o cunoști și despre care nu știi nimic? De ce să fii rău, primitiv și ticălos? De ce? Cu ce te ajută? De unde vine instinctul de a face rău? Ce poate zace într-un om ca să poată face așa ceva? Shame on you (n.r. Să-ți fie rușine), doamna Buhnici. Aș intra în pământ de rușine și aș dispărea din spațiul public. Aș face acte de caritate și aș merge la biserică să mă rog pentru liniștea sufletului. În mod normal tu nu ai loc într-o societate civilizată. Nici tu, nici soțul tău – a spus Oana Roman, pe InstaStory

Citeşte şi: Cristina Bălan, despre declarațiile lui George Buhnici: „Vergeturile sunt semnele unei sarcini dificile, cu doi copii. Ar trebui să îmi fie rușine?”

Citeşte şi: Dan Capatos, mesaj tranșant pentru George Buhnici. „E halucinant!”

Citeşte şi: Monica Tatoiu, despre scandalul stârnit de George Buhnici. „Soția lui ar fi trebuit să fie exponentul femeilor jignite!”

Citeşte și: „Să se oripileze Buhnici!” Cum s-a fotografiat Cristina Șișcanu în semn de revoltă față de declarațiile scandaloase ale vloggerului

Fiica lui Petre Roman a criticat și felul în care Buhnici a răspuns acuzelor primate după declarațiile scandaloase.

Oana Roman, atac dur la adresa Lorenei Buhnici. "Nu ai loc într-o societate civilizată!"

Mai voiam să spun ceva, profesional vorbind. Cazul domnului Buhnici mi se pare cel mai elocvent caz de proastă gestionare a unei situații de criză, pentru că în România, din păcate, din punct de vedere PR, există foarte puțini oameni care știu să gestioneze o situație de criză.

Cei care știu meseria asta din păcate sunt foarte puțini. E clar că acest domn nu are nu PR sau nu unul care să știe să comunice în situații de criză. Sau poate nu l-a ascultat. Dar reacția a fost că l-a îngropat și mai mult. Și sunt afaceri și persoane care au dispărut complet pentru că nu au știut să gestioneze o situație de criză – a adăugat Oana.

Foto – Facebook / Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!