Narcisa Suciu, noi detalii despre starea de sănătate, după ce a fost operată de urgență

De Unica.ro, pe

Narcisa Suciu (47 de ani) a fost operată de urgență la sfârșitul lunii iulie, după ce i s-a spart apendicele și a făcut septicemie. Intervenția, care a fost una complicată, a durat 4 ore. Recent, solista a vorbit despre starea ei de sănătate după operație.

Narcisa Suciu, noi detalii despre starea de sănătate, după ce a fost operată de urgență

„Mi se pare o minune, sincer. Și doctorul mi-a spus: «Nu știu ce fel de corp ai». Nu și-a explicat cum am venit pe picioare. Recuperarea s-a întâmplat foarte repede. (…) Cel mai important este faptul că operația a fost făcută pe cale laparoscopică, pentru că, dacă m-aș fi dus oriunde în altă parte, ar fi trebuit să mă taie de sus în jos, pentru că puroiul era întins din diafragmă până în jos, în capătul abdomenului.

Mi-a spus doctorul că nu era niciun loc fără puroi. Toată infecția era răspândită și în sânge, clar m-ar fi tăiat. Medicul a știut exact ce să-mi zică. Într-o zi în care m-am simțit rău m-a luat foarte tare și m-a întrebat de ce mă simt rău, că analizele sunt bune toate”, a declarat Narcisa Suciu, pentru Spectacola.ro.

Narcisa SuciuIcon photoVEZI GALERIA FOTO (1 / 8)

„Eu după operație am stat la terapie intensivă patru ore, după care m-am ridicat și am plecat în camera mea pe picioare, fiind totuși în septicemie. Imediat în ziua următoare m-am ridicat și am plecat pe holurile de acolo, pentru că trebuie să te ridici, să te miști.

Toată lumea de pe palierul acela se plimba pe hol. În spital am stat 11 zile, iar când am venit acasă prima zi m-am simțit ok, dar următoarele două zile am fost foarte obosită, puneam capul jos și adormeam. Acum nu mai obosesc, am început să fac mișcare, fac câte opt kilometri pe zi și nu mai obosesc deloc, mi se pare fantastic”, a completat solista.

Articolul continuă după recomandări

Citește și: Narcisa Suciu, cadou inedit pentru fiica ei cu ocazia zilei de naștere. Daria a împlinit 24 de ani

Citește și: Ștefan Hrușcă a refuzat să o cunoască pe Narcisa Suciu. Care a fost motivul?

Citește și: Narcisa Suciu, despre operația dificilă prin care a trecut. „Nu mulți ar fi scăpat din povestea asta!”

„Nu-mi vine să cred prin ce am trecut. Trebuie să vorbesc cu un terapeut despre asta, pentru că eu sunt un om sănătos și nu înțeleg. Dar nu are legătură cu sănătatea, apendicul e ceva pe care nu-l poți controla. Dar vreau să vorbesc cu un terapeut, pentru că nu vreau să se adâncească anumite lucruri”, a mai spus.

De mai bine de 10 ani, Narcisa este stabilită alături de soțul ei, Veikko Miettinen, în Finlanda. Solista are o fiică, Daria Crăciun (24 de ani), din relația cu fostul coleg de trupă, chitaristul Daniel Craciun. La acea vreme, Daniel era căsătorit. Deși în 2001, când fiica lor avea deja 3 ani, Daniel a divorțat, Narcisa i-a refuzat cererea în căsătorie. În ciuda relației lor complicate, Narcisa și Daniel au ținut întotdeauna legătura, pentru binele fiicei lor.

Narcisa Suciu, noi detalii despre starea de sănătate, după ce a fost operată de urgență

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!