Namiko, fiica lui Cabral, a împlinit 4 ani: ”Cel mai puternic om dintr-o carcasă micuță”

De Oana Savin, pe

Namiko, fiica lui Cabral și a Andreei Ibacka, a împlinit 4 ani. Micuța a avut parte de o petrecere superbă și de un tort cu totul special.

Fata cea mare a cuplului Cabral-Andreea Ibacka a împlinit pe data de 4 decembrie vârsta de 4 ani. La fel ca orice copil, fetița și-a dorit să petreacă alături de familie și prieteni, astfel că părinții ei au organizat o petrecere minunată.

Namiko, fiica lui Cabral, petrecere cu tematică aparte

Doar că Namiko nu și-a dorit o petrecere cu păpuși sau personaje de desene animate, ci una mai specială. După ce a petrecut două luni în Republica Dominicană alături de părinții ei, nu se putea ca micuța să aleagă altceva în afară de Pirații din Caraibe.

Namiko, fiica lui Cabral, a împlinit 4 ani: ”Cel mai puternic om dintr-o carcasă micuță”Icon photoVEZI GALERIA FOTO (1 / 7)

Andreea Ibacka a povestit despre preferințele fiicei sale într-o postare pe rețelele de socializare.

„Să fie o petrecere de prințese, o misiune pentru patrula cățelușilor sau vreo altă aventură roz și cu sclipici? Nici pomeneală! S-a vrut petrecere de pirați. Pirații din Caraibe. După 1 lună și jumătate în Dominicană… mă înțelegeți! Domnul Jack Sparrow e mai popular decât domnița Elsa”, a povestit soția lui Cabral.

Tot Andreea a fost cea care a arătat o imagine cu tortul special făcut pentru Namiko, în aceeași tematică.

Andreea Ibacka i-a transmis un mesaj special fiicei sale

Andreea Ibacka a transmis un mesaj urmăritorilor ei, cu ocazia zilei de naștere a fiicei sale.

„Eu întreb: «Cine e omulețul meu preferat?»
Ea strigă: «Euuuuu!» 
[Pauza scurtă]: «Dar și Tiago, mami.»

LA MULȚI ANI, celui mai frumos suflețel! ♥
Celui mai puternic om dintr-o carcasă micuță! @namikoibacka face astăzi 4 ani și simt cum îmi iese inima din piept de bucurie și emoție. Pentru că EA face totul mai bun și mai frumos!”, a mărturisit Andreea.

„De fapt, ea așa a fost dintotdeauna. Îmi amintesc că abia ajunseserăm din maternitate, ne așteptam la un ghemotoc de iubire semi buimac și ea avea ochii cât cepele, mega atentă și curioasă, focusată și în permanență cu fața la joc. Și așa a rămas, doar că level 100”, a continuat ea.

„Și e familista convinsă! Așa îi este ei cel mai bine, când suntem TOOOOȚI. Ea îi aduce pe toți împreună, 4 generații, și are câte o glumă și o traistă de îmbrățișări pentru fiecare. TE IUBIM, Nami, mai mult decât putem explica prin cuvinte!”, a încheiat Andreea Ibacka mesajul.

Și Cabral a făcut o postare specială pentru Namiko.

„Namiko face azi 4 ani. Când au trecut…știu. Dar parcă prea au zburat. Uaminilor, să vă fie și să ne fie bine toți copiii”, a scris și Cabral pe rețelele de socializare, unde a postat și o fotografie de la petrecerea fiicei sale.

Vezi în Galeria FOTO imagini cu Namiko Ibacka

Sursă foto: Instagram, Arhivă Unica

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!