Mircea Badea, după derapajul lui George Buhnici cu privire la minore: „E noul Cumpănașu!”

De Unica.ro, pe

În urmă cu câteva zile a ieșit la iveală un alt derapaj făcut de George Buhnici, ce a avut loc cu mult înainte de declarațiile sexiste făcute la jumătatea lunii iulie a acestui an.

În 2013, în timpul unui review auto filmat împreună cu Marian Andrei, Buhnici a făcut o sere de declarații controversate cu privire la minore.

Discuția dintre Buhnici și Marian Andrei a decurs în modul următor:

Marian Andrei: Două fetițe de vreo 10-13 ani m-au văzut trecând cu mașina asta și mi-au zis: «E roșie!!!». George Buhnici: Aveau 13 ani? Și le-ai luat la discotecă, nu?

M.A.: Poftim?

G.B.: Le-ai luat la discotecă cu mașina?

M.A.: Ce glumă proastă.. (râde incomod)

G.B.: Hai că nu ești departe de vârstă cu ele. (râde)

M.A.: O să taie Daniel asta că…

G.B.: De ce? Nu e pedofilie. La Jilava fetele de 13 ani nu stau de vorbă cu băieți de 23?

M.A.: Nu.

G.B.: Nu? Nici acolo? Mai trag una data viitoare, hai să încheiem.

@alecs2127 #foryou #buhnici #wtf ♬ sunet original – alecs27

Conversația, publicată pe rețeaua socială TikTok, a stârnit un val de mâhnire din partea opiniei publice. Momentul a ajuns și în atenția lui Mircea Badea, care s-a declarat indignat de cele spuse de fostul prezentator de la Pro TV.

Eu mă simt rău, dar nu înțeleg despre ce discută. Ce Jilava, care e la Jilava? Cum d#*cului a reușit unul ca ăsta, în țara asta, să existe cumva? Mie nu mi-ar da prin cap să mă uit ce măcăne Buhnici pe Youtube despre orice.

M-aș uita vreodată? Nu! Și totuși înțeleg că avea contracte, se uită unii în dinții lui să ia lumină. Doamne! E noul Cumpănașu. Dacă vreți să discutăm despre Buhnici, invariabil discuția este despre țara asta…- a spus Mircea Badea, în emisiunea ”În gura presei”, de la Antena 3

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!