Mircea Badea, despre una dintre fotografiile provocatoare ale Loredanei Groza: „Poartă sau nu poartă?”

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 11 august 2022, 16:40

Mircea Badea (48 de ani) a comentat o fotografie postată de Loredana Groza (52 de ani) pe rețelele de socializare. Realizatorul  emisiunii “În gura presei” s-a declarat uluit de postura extrem de provocatoare în care a pozat cântăreața, dar mai ales de faptul că nu purta lenjerie intimă. Loredana s-a fotografiat într-o camera de hotel, în pat, pe jumătate dezbrăcată, purtând doar un tricou.

Deci, eu cum să stăteam eu liniştit aşa, mă rog, vorba vine, semi-amputat aşa, primesc mesaje de la cetăţenii cu care sunt într-o relaţie de amiciţie şi îmi trimit următoarea fotografie/postare a doamnei Loredana Groza, care se află undeva în Balcani. Şi zice „Lazy afernoon…Lady L”. Adică după-amiază leneşă. Şi Lady L, ce e? Lady Loredana, cred că asta înseamnă.

Vezi fotografia provocatoare cu Loredana pe jumătate dezbrăcată în galeria foto de mai jos.

Deci, dânsa se află undeva în Balcani şi s-a pozat aşa. Am stat aşa un pic, m-am uitat aşa… Nu e pe OnlyFans, e pe Instagram, adică dânsa a postat. Când am văzut-o eu avea deja 4.641 de aprecieri. Dumnezeule! E tare asta cu aprecieri, îmi place. Nu e cu like-uri, e cu aprecieri. Are un fel de pijama, sau ceva, un top cu vedere la buric, dar întrebarea este: Poartă sau nu poartă? Şi votul meu ar fi că nu poartă.

Oricum, mi se pare mai interesant decât ce spune Pârvulescu despre nunta lui Simion. Mi se pare mai interesant să dezbatem dacă poartă sau nu poartă. Părerea mea este că nu poartă. Munţii noştri aur poartă şi doamna Loredana nu poartă! Ok. Ce să zic? Nu zic nimic. Stau liniştit – a precizat Mircea Badea în emisiunea sa.

Cum se menține Loredana Groza într- formă fizică de invidiat

Artista a negat mereu că a apelat la operații estetice pentru a-și remodela corpul. Loredana Groza este de părere că nicio intervenție a medicilor nu poate contribui la sănătatea pielii, iar ea reușește să arate atât de bine pentru că are grijă de corpul ei și urmează un stil disciplinat de viață.

Mircea Badea, despre una dintre fotografiile provocatoare ale Loredanei Groza: "Poartă sau nu poartă?"Icon photoVEZI GALERIA FOTO (1 / 7)

Citeşte şi: Nick (N&D) s-a accidentat în timpul pregătirilor pentru un show. Artistul a avut nevoie de îngrijiri medicale

Citeşte şi: Andreea Esca, apariție impecabilă la Untold. Cum arată și cât a costat rochia purtată de jurnalistă

Citeşte şi: Cătălin Scărlătescu, de nerecunoscut după întoarcerea de la „America Express”. Cât de mult a slăbit juratul de la „Chefi la cuțite”

Citeşte şi: Alexandra Ungureanu ar vrea să aibă propria emisiune televizată. La ce gen de show s-a gândit artista

Timpul pe care-l investesc, nu prea mult, e extrem de bine rânduit. Nu merg des la cosmetică, nu-m permit să pierd timp acolo. Nu pot face altceva legat de aspectul fizic decât să fac sport. Nu există operații care să te facă să ai pielea sănătoasă. Dacă nu știi să-ți întreții din interior atributele, poți face orice fel de intervenii, dar nu sunt de folos. Așa că nu aruncații cu banii pe geam fetelor, domnilor…

Am un program de viață extrem de strict, disciplină, sunt ca un sportiv de performanță, nu-mi pierd nopțile. Doar atunci când am câteva zile de vacanță, atunci îmi permit să mă abat de la el. Dar vacanță, din păcate nu am când să iau, dar din fericire am mult de lucru și asta mă bucură. Nu am răgaz să plec nicăieri – a mărturisit Loredana, în urmă cu câteva săptămâni, pentru impact.ro.

Foto – Instagram / Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!