Alexandra Ungureanu ar vrea să aibă propria emisiune televizată. La ce gen de show s-a gândit artista

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 11 august 2022, 15:13

Alexandra Ungureanu (40 de ani) și-ar dori să aibă o emisiune televizată în care să apară frecvent în fața telespectatorilor. Artista are deja  un show online, pe YouTube, pe canalul postului de televiziune Kanal D, intitulat “Duet cu Alexandra”. Acolo, artista își invită colegii de breaslă pentru a dezbate cu ei diferite subiecte.

Alexandra Ungureanu își dorește ca oamenii să nu privească emisiunea respectivă ca pe un podcast, pentru că este mai mult de atât. Artista spune că simte foarte confortabil în postura de gazdă și i se pare foarte interesant că poate descoperi lucruri noi despre prietenii ei din industria muzicală, și nu numai. De aceea, și-ar dori să treacă la următorul nivel și să ajungă pe sticlă cu un format asemănător al emisiunii online pe care o moderează în prezent.

Alexandra Ungureanu ar vrea să aibă propria emisiune televizată. La ce gen de show s-a gândit artistaIcon photoVEZI GALERIA FOTO (1 / 5)

Acolo invit colegi de breaslă cu care cânt acustic din repertoriul lor sau ce le place lor și stăm la povești despre inspirație, despre viețile lor personale. De multe ori se creează o stare foarte intimă și oamenii se deschid și îmi spun chiar chestii în premieră, lucruri pe care nu le-am mai auzit.

Și uite așa ajung să-mi cunosc colegi de breaslă pe care, teoretic îi știu de vreo 20 de ani, dar mai aflu și chestii noi. E foarte interesant, îmi place extraordinar de mult.

Până să vină propunerea, nu mă gândeam neapărat că o să fiu gazdă a unei emisiuni, dar îmi place și aș vrea să merg mai departe în zona asta, dacă ar fi, la un moment dat, să fie și un format de televiziune – a povestit Alexandra Ungureanu, pentru impact.ro.

Citeşte şi: Codin Maticiuc, tată pentru a doua oară. Iubita actorului este din nou însărcinată

Citeşte şi: Alexandra Stan, complet goală la plajă. Artista se află în concediu în Grecia

Citeşte şi: Andreea Esca, apariție impecabilă la Untold. Cum arată și cât a costat rochia purtată de jurnalistă

Citeşte şi: Cătălin Scărlătescu, de nerecunoscut după întoarcerea de la „America Express”. Cât de mult a slăbit juratul de la „Chefi la cuțite”

Alexandra Ungureanu și complexele legate de aspectul fizic

Artista a mărturisit că a avut momente în viață când nu era mulțumită de felul în care arată, iar la crearea complexelor ei legate de aspectul fizic a contribuit și colegul ei de breaslă, Marius Moga. Pe când era la începutul carierei, în backing vocals, cântărețul i-ar fi adresat câteva cuvinte tăioase care au deranjat-o.

Pe vremea aceea făceam foarte mult backing vocals, eram implicată într-o mulțime de proiecte. Dar nu eram front (n.r. – solistă principală). Și Moga spunea: așa sunteți voi fetele cu voce, sunteți urâțele. Eram în backing vocals. Am fost foarte supărată pe el. Dacă îl întrebi, probabil că a uitat episodul ăsta. M-a complexat foarte mult. Eram ferm convinsă că nu am să-mi găsesc locul în muzică. Mă durea.

Pe unde mă prezentam, aveam acea reținere. Îmi doream, dar eu știam că nu sunt 90-60-90. Eu eram o adolescentă timidă, cu urme de acnee pe față, nu aveam bani să mă duc la saloane.  Nu eram nici foarte slabă, nici grasă. Nu știa lumea să găsească în mine acel ceva. Eram terorizată psihic – a povestit Alexandra, în cadrul unui podcast.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!