Mimi, despre relația cu Sebastian Dobrincu: „Mi-a distrus încrederea în mine”

De Unica.ro, pe

Mimi (23 de ani) și Sebastian Dobrincu (23 de ani) au format un cuplu timp de 2 ani. Perechea s-a despărțit în februarie-martie 2021. La scurt timp după, Sebastian a început o relație cu solista Ioana Ignat (23 de ani). După câteva luni de relație, Sebastian și Ioana s-au despărțit, tânărul împăcându-se cu Mimi. Ulterior, Mimi și Sebastian s-au despărțit definitiv în noiembrie 2021. În aceeași lună, solistul s-a împăcat cu Ioana.

Mimi, despre relația cu Sebastian Dobrincu: „Mi-a distrus încrederea în mine”

Invitată în podcastul „Acasă la Măruță”, Mimi a vorbit, printre multe altele, și despre relația cu Sebastian. „Noi ne-am cunoscut în decembrie 2019. (…) M-a impresionat că un băiat de 21 de ani vorbea așa de frumos. Când ne-am întâlnit, a fost un moment magic. Am mers la cină, când a venit în țară. Când m-am uitat în ochii lui, primul meu gând a fost «o să-l iubesc pe băiatul ăsta ca o nebună» și ca o nebună l-am iubit”, a povestit.

Mimi, despre relația cu Sebastian Dobrincu: „Mi-a distrus încrederea în mine”

„La începutul relației, am stabilit de comun acord că nu ne dorim să fie publică, nu știam dacă va fi stabilă. Eram doi copii. Eu aveam o expunere foarte mare. Nu voia nimeni să transforme o iubire pură de copii, într-un circ. (…) Ne-am mutat împreună după 3 luni de zile. A devenit o relație serioasă, apoi au început să apară problemele. Eu simțeam că el s-a îndrăgostit de altcineva, iar el spunea că era doar în capul meu. În momentul ăsta, nu am de unde să știu dacă era doar în capul meu sau dacă era realitatea, numai Dumnezeu știe”, a continuat.

„Am rămas împreună 3 luni de zile după momentul ăsta și a coincis cu momentul în care el și Ioana s-au cunoscut. Un an de zile investisem mult timp și sentimente amândoi, construisem ceva. Dar, pentru că eu simțeam asta, am devenit foarte rea cu el”, a mai spus.

„El a plecat în America. Când s-a întors, mi-a scris că vrea să ne împăcăm, nu i-am răspuns trei zile, și el era deja cu ea. Ne-am întâlnit, amândoi ne doream să ne împăcăm, dar relația era sensibilă. Nu știam ce să fac. Am făcut și eu pe imposibila, nu i-am mai răspuns și el a fost cu altcineva”, a completat.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Iasmina Hill și toată familia ei, infectată cu COVID-19. „M-am panicat foarte tare”

Cu ce problemă de sănătate se confruntă Simona Gherghe. „Așa ceva nu am experimentat niciodată”

Cătălina Grama, pregătită pentru o nouă operație estetică: „Prima operație am făcut-o acum 20 de ani”

„Când a apărut în presă cu ea, pe mine m-a rănit foarte tare, pentru că au apărut articole cum că eu aș fi fost o relație pasageră pentru el. Că am fost înlocuită, părăsită. Normal că m-a durut. Eu nici nu terminasem de plâns după relație și el deja era fericit cu altcineva. A fost foarte greu”, a adăugat.

„Nu numai că era fericit cu altcineva, dar cu mine nu a vrut să se afișeze un an de zile de relație, a durut foarte tare să văd că se afișează cu altcineva. Nu a vrut pentru că imaginea mea nu se potrivea cu a lui. El este un geniu și eu nu. Nu asta spunea, dar am avut o discuție la un moment dat și mi-a zis că imaginea mea este controversată și l-aș trage în jos”, a mai explicat Mimi.

„M-a durut enorm și mi-a distrus încrederea în mine. (…) Nu spun că el a făcut ce a făcut intenționat. El nu se simțea bine afișându-se cu mine, iar eu simțeam că lui îi este rușine cu mine. Era devastator. Să fii cu un bărbat care nu vrea să se afișeze cu tine este unul dintre cele mai rele lucruri pe care le poți trăi. Eu eram conștientă, dar nu voiam să accept”, a continuat.

„Nu i-am cunoscut familia. Nu mai vorbim, l-am blocat peste tot”, a mai spus Mimi. Ioana Ignat și Sebastian Dobrincu s-au cunoscut prin intermediul pasiunii pentru muzică, lansând împreună, în februarie 2021, piesa „Inimă Naivă”, care are până acum peste 4 milioane de vizualizări pe YouTube.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!