Iasmina Hill și toată familia ei, infectată cu COVID-19. „M-am panicat foarte tare”

De Unica.ro, pe

Iasmina Milutinovici-Hill formează de șapte ani un cuplu cu Bradford Aaron Hill, administratorul Statuii Libertății. Perechea are împreună doi fii, Michael și David. Aflați în România pentru botezul mezinului, Iasmina, Bradford, fiii lor și întreaga familie a Iasminei au contractat virusul SARS-CoV-2.

Iasmina Hill și toată familia ei, infectată cu COVID-19. „M-am panicat foarte tare”

„Nu mă așteptam să ne lovească așa. Ne-a lovit pe toți. Ultimele două săptămâni au fost destul de grele. A luat și cel mic de șase luni și nu îi mai scădea febra. Eu am avut doar dureri de corp, am fost proaspăt vaccinată. În final, a luat și tata, l-am trimis la un hotel, pentru a scăpa, dar nu a scăpat. Mama și copiii au avut cele mai rele simptome”, a declarat Iasmina, la Antena Stars.

Iasmina Hill și toată familia ei, infectată cu COVID-19. „M-am panicat foarte tare”

„Acum sunt bine cei mici, Brad a fost panicat pentru noi. Eu m-am panicat foarte tare în momentul în care David a făcut febră și nu îi scădea nicicum și a doua oară când a vărsat Michael, niciodată nu a vărsat în halul ăsta. Mi-aș fi dorit să fiu eu în locul lor”, a mai spus Iasmina.

Perechea se va întoarce în Statele Unite ale Americii pe 24 ianuarie, după 2 luni petrecute în România. Iasmina și Brad s-au cunoscut la locul de muncă. „Am plecat cu Work & Travel, la master. Am avut un scop, să rămân acolo, am fost îndrăgostită de Manhattan. Am ales orașul New York pentru că mi s-a spus că pot lucra la Statuia Libertății. M-am dus și asta a fost”, a declarat Iasmina la începutul anului 2022, tot la Antena Stars.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Iulia Albu, dezvăluiri din viața de cuplu: „A fost omul care m-a împins ca să pot zbura”

Formează sau nu un cuplu Vlad Gherman și Oana Moșneagu? Cum s-au fotografiat actorii în vacanță în Zanzibar

Asiana Peng, reacție după declarațiile dintre mama ei și Anamaria Prodan

„L-am observat, dar nu știam cine este, în schimb mi-am dat seama că nu era un client. Venea să-și ia masa și îl salutam, îl conduceam. (…) Îi zâmbeam și într-o zi m-a întrebat dacă vreau să merg la un concert Katy Perry, am zis: «Sigur că da!»”, a completat.

„Am vrut să merg la concert. Ne-am simțit foarte bine. Am sărit să-l pup, așa zice el, eu zic că el a făcut primul pas. A fost un fel de întâlnire, dar nu neapărat. Apoi m-am întors în țară în toamnă și am ținut legătura. M-a vizitat în România, în București, pentru că eram la facultate. Ne-am tot vizitat și, după ce am terminat masterul, m-am întors în America și am lucrat în continuare pentru el, dar în domeniul meu, eu am făcut relații publice, social media și PR, și a fost perfect. Am avut viză de lucru, am aplicat la master acolo, iar după mi-am obținut green card tot prin serviciu”, a mai povestit.

„După ne-am și căsătorit. M-a atras la el că a fost atât de gentleman, era așa de timid, de modest, în ciuda faptului că era patron”, a mai spus Iasmina. Iasmina și Brad s-au căsătorit în iunie 2018, în celebrul zgârie-nori 30 Rockefeller Plaza din New York, iar petrecerea a fost urmată de o lună de miere la un resort de lux din Miami.

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!