Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner au aniversat 8 ani de relație

De Adelina Duinea, pe Ultimul update Marți, 26 octombrie 2021, 11:02

Mihaela Rădulescu (52 de ani) formează un cuplu cu sportivul austriac Felix Baumgartner (52 de ani) din anul 2014. Pe 22 octombrie 2021, perechea a aniversat 8 ani de relație.

Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner au aniversat 8 ani de relație

În mediul online, jurata „Masked Singer România” a repostat un videoclip publicat inițial de Felix. Pe parcursul videoclipului sunt redate mai multe fotografii cu prezentatoarea și cascadorul, iar pe fundal se aude piesa Moments We Live For.

Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner au aniversat 8 ani de relație

„8 ani, baby! Sunt atât de bucuros că faci parte din viața mea. Aniversare fericită! ❤️”, a scris Felix în descrierea postării. „Voi fi tăcută acum și voi derula înapoi până la prima zi. O a naibii de aventură iubirea, BĂRBATUL meu”, a scris și Mihaela.

Deși sunt împreună de 8 ani, Mihaela și Felix nu-și doresc să-și oficializeze relația. „Nu ne-am pus problema asta, suntem de aceeași vârstă, oameni maturi care știu ce vor de la viață. E altfel, nu e ca în familia tradițională românească”, a declarat Mihaela Rădulescu în emisiunea „Vorbește Lumea”.

„Nu vreau să-mi fac planuri care să nu-mi iasă! Nu vreau să sufăr! Nu știu ce ne rezervă viața. Eu cu Felix ne-am despărțit de vreo mie de ori în presa din România. În tot acest timp, noi ne-am văzut fericiți de viața noastră!”, a încheiat prezentatoarea.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Mihaela Rădulescu, marcată de această tragedie din familia ei. „Am rămas traumatizată”

Mihaela Rădulescu a împlinit 52 de ani. Cum arăta prezentatoarea TV la începutul carierei

Mihaela Rădulescu regretă divorțul de Elan Schwartzenberg. „Recunosc”

„De la începutul relației, toată presa din România a căutat ceva. Dacă făcea Felix vreo poză cu o fată, fan, gata… era noua iubită. Dacă făceam eu poză cu vreunul, gata era noul iubit. Am constatat că este mult mai bine să dau cât mai puține amănunte, pentru că orice aș da e tot ca ei”, mai spunea Mihaela în trecut, pentru VIVA!.

„Nu văd efortul pentru care aș spune, când văd că pe noi ne desparte cineva cel puțin o dată pe lună. Oamenii preferă să speculeze nefericirea și despărțirea decât să se bucure de fericirea altcuiva”, a încheiat atunci.

Prezentatoarea TV a fost căsătorită de trei ori. Prima căsnicie, cea cu Bogdan Rădulescu, s-a încheiat în 1987. 10 ani mai târziu, din 1997 până în 1999, Mihaela a fost căsătorită cu actorul, artistul și omul de televiziune Ștefan Bănică Junior. Ultimul mariaj a fost cel cu Elan Schwartzenberg, alături de care are un fiu, Ayan Schwartzenberg (17 ani).

Foto: Facebook; Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!