Mihaela Rădulescu, atac împotriva homosexualilor. Ce le reproşează

De Geo Berciu, pe
Mihaela Rădulescu este, în ultima vreme, cu voia sau fără voia ei, în centrul unor controverse, iar ultima ei postare pe blogul personal nu va face decât să încingă din spiritele, pentru că subiectul tratat este dedicat homosexualilor.

Chiar dacă se declară o pesoană tolerantă, cu mulţi prieteni în zona comunităţii gay, Mihaela Rădulescu vorbeşte deschis despre faptul că este deranjată de comportamentul unora. Vedeta de televiziune a fost inspirată în dezvoltarea acestei idei de către iubitul ei, Felix, care a fost tranşant în această direcţie. În plus, Mihaela Rădulescu, conştientă că va deranja pe mulţi şi va face din nou valuri cu controversatul subiect, a abordat problema şi din punct de vedere al unei mame de băiat, pe care încearcă să-l înveţe ideea de toleranţă, dar pe care şi l-ar dori căsătorit cu o femeie.

„Cred ca o atitudine normala ar fi sa nu-i deranjam cu nimic pe cei care aleg sa fie gay, adica homosexuali, dar nici ei pe noi, vizual vorbind. Adicatelea, daca ei si-ar face treaba intre patru pereti, fara sa mai si afiseze, sfidator, o “iubire” pensata, rujata, efeminata si de neinteles intre doi purtatori de penis. Tot normal mi s-ar parea ca drepturile unei minoritati sa fie respectate in egala masura cu drepturile unei majoritati . Sa nu-mi spuneti ca, in calitate de parinti de baieti, sau chiar de fete, nu va ingrijoreaza putin ideea de a-i vedea luand-o pe …la spatele educatiei pe care i-ati oferit-o si sa nu-mi spuneti ca va bazati mai mult pe deschiderea mintii, decat pe incarcarea ei cu o morala anume, solida si dreapta.

Stiu, eu tot vorbesc de deschiderea mintii, a orizonturilor, a granitelor, promovez iubirea si bunatatea si, brusc, va uimesc cu un discurs aproape…incorect politic. Aici a vorbit mama de baiat din mine, care are si ea, ca si orice minoritate din lumea asta, dreptul la opinie si la libera exprimare. Numai ca, in momentul in care faci “greseala” asta publica, toti cei vizati te vor ataca ca hienele si iti vor demonstra ca …ai dreptate – ei au tot felul de drepturi ciudate, ei vor respect si toleranta, dar sa nu faci greseala sa-i ataci, ca devin intoleranti, iritati si …victime. Iar noi, cei care am vrea sa crestem si ceva nepoti si sa ne facem coc la nunta banala dintre baiatul nostru si o …femeie, n-avem dreptul de a spune ce gandim. N-avem curajul de a spune ce ne place, ce ne convine si ce nu. N-avem voie sa stricam bunatate de campanii pentru respectarea drepturilor minoritatilor, cu impresionante fonduri europene alocate, n-avem banalul drept de a le aminti ca lumea a inceput de la Adam si Eva, nu de la…Gheorghe si Ion. Banuiesc ca Dumnezeu nu poate fi contrazis si acuzat ca a fost “politically” incorect….., dar eu voi fi …”decapitata” pentru ca am indraznit sa …spun ce gandesc, ca mama.

(…)Sunteti oameni anormali, oricat va deranjeaza ca va numim asa – dar, daca va asumati “diferenta”, faceti-o cu eleganta, discretie, convingere, nu neaparat dand iama in dulapul femeilor si in fardurile lor. Nu ne agresati vizual copiii pe strada , caci noi nu avem cui ne plange, fiind o majoritate obligata sa respecte drepturile unei minoritati:)), ci respectati si voi drepturile copiilor nostri de a creste normal si de alege…drept”, a scris Mihaela Rădulescu pe blogul personal, unde puteţi citi întreaga postare.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!