Meghan Markle și Prințul Harry nu-și vor numi fiica Diana, spune o sursă

De Adelina Duinea, pe

Meghan Markle (39 de ani) și Prințul Harry (36 de ani) „foarte puțin probabil” își vor numi fiica Diana, susține o sursă. Pe 14 februarie 2021, Meghan și Harry au anunțat că vor deveni părinți pentru a doua oară, iar în interviul oferit jurnalistei Oprah Winfrey (67 de ani) perechea a dezvăluit că va avea o fiică.

„Este fetiță”, a spus Harry. „Să avem un fiu și o fiică, ce ne-am putea dori mai mult? Avem familia noastră, știi, noi patru și cei doi câini ai noștri. Este grozav”, a continuat.

„Anul acesta a fost nebun pentru noi toți, dar să avem spațiu în aer liber să ieșim la plimbări cu Archie, să ieșim la plimbări în familie și alături de câinii noștri, putem să facem drumeții, putem merge pe plajă, este atât de aproape de noi”, a mai spus Harry. Familia locuiește în prezent în Montecito, SUA.

Meghan Markle și Prințul Harry nu-și vor numi fiica Diana, spune o sursă

Meghan Markle și Prințul Harry nu-și vor numi fiica Diana, spune o sursă

Cuplul mai are împreună un fiu, Archie Harrison, în vârstă de 1 an și 10 luni. În vara anului 2020, actrița a pierdut o sarcină. Biograful regal Angela Levin a susținut recent că perechii „i-ar plăcea foarte mult” să-și numească fiica Diana.

„Sunt sigură că o vor numi Diana. Cred că lui Harry i-ar plăcea foarte mult, iar Meghan ar fi mândră pentru că astfel ar aduce-o pe Diana mai aproape de el”, a mai spus Angela Levin.

Cu toate acestea, o sursă a declarat pentru Page Six că este „foarte puțin probabil” ca Harry și Meghan să-și numească fiica după regretata Prințesă Diana (n. 1 iulie 1961 – 31 august 1997).

Sursa susține: „Este foarte puțin probabil ca perechea să-și numească fiica Diana. Cea mai mare preocupare a lor este să nu facă din fiica lor o țintă pentru media, deci să nu crească interesul public în privința vieții copilei.

Citește și:

Ce semnificație a avut rochia purtată de Meghan Markle în interviul pentru Oprah

Ce părere are Prințul Charles despre interviul oferit de Meghan Markle și Prințul Harry

Prințul Harry, dominat de Meghan Markle. Detaliul observat în interviul cu Oprah Winfrey

Prințul Harry și Meghan Markle s-au contrazis în acuzațiile de rasism față de familia regală

Indiferent de ceea ce crede lumea, Harry și Meghan pun preț pe intimitatea lor și vor să-și protejeze copiii de presiunea intensă din partea presei pe care o îndură ei”. Totodată, sursa mai crede că Ducii de Sussex „se tem” că numele Diana „ar pune prea multă presiune pe copil și ar face totul mult mai complicat, de la înscrierea ei la școală până la călătorii”.

„S-ar putea să ia în considerare Diana pentru al doilea prenume, dar Prințesa Charlotte [fiica Prințului William și a lui Kate Middleton] are deja al doilea prenume Diana, iar lui Harry și lui Meghan nu le place să fie comparați și puși în competiție cu William și Kate în presă sau de către Palat.”

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Misan Harriman (@misanharriman)

Perechea s-a separat de familia regală la începutul anului trecut. În prezent, Harry, Meghan și fiul lor Archie locuiesc în Montecito, California. Relația dintre Meghan și Harry a început în anul 2016. În noiembrie 2017, perechea s-a logodit, nunta având loc 6 luni mai târziu, în mai 2018. Un an mai târziu, Meghan și Harry deveneau părinți pentru prima oară.

Foto: Profimediaimages.ro; Hepta.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!