Meghan Markle, prima apariție publică după ce a născut. Detaliul ascuns din ținuta Ducesei de Sussex

De Andreea Catrina, pe Ultimul update Miercuri, 08 mai 2019, 16:16
Întreaga lume aștepta prima apariție publică a Ducesei de Sussex, Meghan Markle (37 ani), după nașterea bebelușului regal. Soția Prințului Harry (34 ani) a rupt tradiția și a refuzat să apară în fața presei, așa cum și Prințesa Diana, dar și Kate Middleton (37 ani) au făcut-o, la câteva ore după ce a născut. 

Meghan Markle, prima apariție după naștere. Ce a purtat

Pentru prima sa apariție publică, de la venirea pe lume a bebelușului Sussex, Meghan a mizat pe Givenchy, aceeași casă de modă care i-a creat și rochia de mireasă. Ținuta ei NU a amintit de nicio ținută purtată de Prințesa Diana, așa cum ne obișnuise în trecut Kate Middleton, ci a fost simplă, elegantă și modernă.

Ducesa de Sussex a ales o rochie albă, tip vestă, fără mâneci, cu revere simple, buzunare și cordon în talie.

În materie de pantofi, Meghan Markle a optat pentru o pereche de Manolo Blahnik, în valoare de 625 dolari.

pantofii lui Meghan Markle

Detaliul ascuns din ținuta Ducesei de Sussex

Așa cum era de așteptat, soția Prințului Harry a ales și o piesă cu o semnificație mai profundă, pentru prima ei apariție publică, după nașterea fiului său.

Meghan Markle a purtat la gât un colier minimal, cu trei pietre turcoaz, realizat de Jennifer Meyer, o creatoare de bijuterii din Los Angeles, orașul în care însăși Ducesa de Sussex s-a născut. Colierul este realizat din aur de 18 carate și costă 750 dolari.

colierul lui Meghan Markle

Foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro