Meghan Markle, avertisment pentru tinerii care își editează prea mult fotografiile

De Ioana Tătaru, pe
Prezentă la un eveniment în Noua Zeelandă, Meghan Markle i-a avertizat pe tineri cu privire la riscurile la care se expun atunci când își editează prea mult fotografiile pe care le postează pe rețelele de socializare.

Ducesa de Sussex a vorbit despre efectele negative ale rețelelor de socializare, care îi fac pe tineri să își cântărească stima de sine în funcție de like-urile primite: „Este dificil pentru tineri. Văd poze pe rețelele de socializare și nu știu dacă cei pe care îi văd sunt născuți așa sau este vorba doar de un filtru. Ajungi să-ți cântărești stima de sine în funcție de aprecierile de pe rețelele de socializare”, a spus ducesa de Sussex la un eveniment în Wellington.

Și prințul Harry a atras atenția asupra pericolelor prezente pe rețelele de socializare

Printul Harry

Prințul Harry consideră că părinții au nevoie de la fel de multă educație precum copiii lor: „Sunt multe probleme care apar din cauza rețelelor de socializare și a jocurilor. Nu doar în Marea Britanie, ci la nivel global. De cele mai multe ori, părinții sunt trași la răspundere, însă nu e mereu corect, întrucât și ei au nevoie de educație în acest sens”, a spus prințul Harry.

De curând, Meghan Markle a mărturisit cât de bine se simte de când nu mai are conturi pe rețele de socializare.

Citește și: „Cum a reacționat Prințul Harry când i s-a prezis că va fi tată de băiețel. Ce nume de alint folosește”

„Pe cine ar angaja Meghan Markle dădacă pentru copilul lor. Este celebră în rândul vedetelor”

Sursă foto: Hepta.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!