Marius Elisei îi dă replica Oanei Roman, după ce a fost acuzat că nu își vede fiica: „Așteptați jihadul atunci”

De Simona Tudorache, pe Ultimul update Vineri, 03 februarie 2023, 18:10

Sunt din nou probleme între Oana Roman și Marius Elisei! Fiica lui Petre Roman a ținut să vorbească într-un mesaj despre lucrurile care au dezamăgit-o în privința fostului soț, care nu și-ar mai fi întâlnit fiica, dar nu a iertat-o nici pe Catinca.

Oana Roman îi reproșează surorii sale că nu a mai mers să își vadă mama de mai bine de șase luni în azilul de lux unde se află și că nu are de gând să schimbe asta. Marius Elisei nu a întârziat cu răspunsul. O reacție a avut și Catinca Roman!

Oana Roman, în război cu sora sa, Catinca Roman

Mioara Roman are mai multe probleme de sănătate și de ceva vreme merge cu ajutorul unui cărucior cu rotile, dar face recuperare.

Oana Roman și Catinca RomanIcon photoVEZI GALERIA FOTO (1 / 5)

„Totul bine! Marius mi-a spus că va avea grijă și timp să se vadă cu Isa când se va stabiliza. Deocamdată nu are timp și nici posibilitate nici să o vadă, nici să contribuie cu nimic la creșterea ei. Din punctul meu de vedere orice fel de comunicare s-a încheiat, iar azi sora mea mi-a spus că nu se duce să o vadă pe mama (pe care nu a văzut-o de peste 6 luni) pentru că nu consideră că mai are vreun motiv să o vadă.

Va urma Jihad după aceste cuvinte spuse ale mele, dar nu-mi pasă. Adevărul este ăsta și eu nu-l mai ascund”, a spus Oana Roman, recent, pe o rețea de socializare.

Catinca Roman, pregătită să își vadă mama

Atacul Oanei nu a rămas fără ecou. Catinca Roman a ținut să își exprime rapid punctul de vedere. Vedeta recunoaște că nu și-a mai vizitat mama, dar susține că a avut un motiv temeinic.

„Nu vreau să comentez nimic din ce a spus Oana. Ceea ce vreau să spun e că mâine dimineață programez să mă duc la mama, atât am de comentat.

Într-adevăr, am fost mai puțin în ultimul timp pentru că am fost foarte afectată de problema cu tata și nu m-am simțit bine, dar de acum mi-am revenit și de mâine o să reîncep să o vizitez. În rest, e problema ei ce postează”, a spus Catinca Roman pentru Spynews.ro.

Marius Elisei: „Mă bufnește și râsul”

De cealaltă parte, Marius Elisei susține că își vede fiica și nu știe de ce Oana Roman îi aduce aceste acuzații.

„Nu am observat ce a scris pe Instagram. Nu am stat să citesc că nu vreau să mă mai încarc cu nimic. Mă bufnește și râsul, mă rog, e treaba ei, să spună ce vrea, să scrie ce vrea, ea scrie, ea răspunde. Ea știe de ce a scris chestia asta!”, a spus Marius Elisei pentru Spynews.

”Așteptați jihadul atunci. Ea ar trebui să răpundă, să zică exact ce a vrut să spună. Nu am ce să zic! Vorbesc la telefon cu ea, normal (n.r. cu fiica). Întrebați-o pe ea de ce scrie chestiile astea. De ce să stai să scrii totul pe rețelele de socializare?”, a adăugat Marius Elisei, după ce Oana Roman a spus că fostul soț nu își vede fiica și nu o ajută în creșterea ei.

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!