Marina Nițoiu de la Prima TV, aniversare de neuitat în Egipt

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 17 iunie 2022, 16:29

Marina Nițoiu, prezentatoarea Focus Sport de la Prima TV, și-a sărbătorit ziua de naștere exact așa cum și-a dorit: practicând sporturi subacvatice, înotând cu delfinii, făcând echitație pe plajă și vizitând Egiptul Antic alături de soțul ei, Daniel Nițoiu. A avut parte de o aniversare 3 în 1, recuperând astfel zilele de naștere pe care nu le-a putut sărbători din cauza restricțiilor impuse de pandemie.

Marina Nițoiu de la Prima TV, aniversare de neuitat în Egipt

„În ultimii ani nu mi-am putut sărbători ziua de naștere, pandemia nu m-a lăsat. În 2020 am „sărbătorit” prima zi de naștere în mediul online cu familia și prietenii. Am aprins globul disco, am dat drumul la muzică și i-am sunat pe video call pe toți cei apropiați. Am ciocnit virtual un pahar de șampanie și cam asta a fost ziua mea de naștere de atunci. Îmi amintesc că eram în lockdown pe vremea aceea. În 2021 am tânjit după vacanță… dar, din nou, am avut parte de restricții. Așa că, anul acesta am sărbătorit 3 zile de naștere într-una singură”, a mărturisit Marina Nițoiu.

La Marea Roșie, în Egipt, vedeta Prima TV a făcut pentru prima dată scuba diving, a înotat cu delfinii, a făcut windsurfing și echitație pe plajă, experiențe inedite pe care își dorește să le repete în vacanțe viitoare.

„Mi-am dorit foarte mult să fac scuba diving și să înot cu delfinii, așa că ziua mea m-a prins făcând aceste două activități la care visam de ceva vreme. Scuba divingul nu este chiar o experiență easy peasy, dar merită din plin să-ți învingi orice teamă legată de asta. Și trebuie să mai știți ceva înainte să încercați asta: dă dependență!”, a mai dezvăluit prezentatoarea TV.

„La prima scufundare mi-a fost puțin teamă. După ce am sărit din barcă în apă am simțit cum îmi crește pulsul instant și respirația mea o ia razna. După câteva secunde m-am calmat și sub apă deja mă simțeam în elementul meu. La a doua scufundare știam deja ce aventură incredibilă mă așteaptă așa că m-am scufundat și mai mult, până când am atins nisipul de pe fundul mării. E o senzație incredibilă să stai pur și simplu în picioare pe fundul mării”, a mai spus jurnalista.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Andreea Berecleanu a împlinit 47 ani! Urarea emoționantă a soțului jurnalistei

Marina Nițoiu de la Prima TV, aniversare de neuitat în Egipt

Cum și-a cerut Virgil Ianțu partenera în căsătorie. Prezentatorul TV și Roxana Alexandru formează un cuplu de 20 de ani

Ioana, fiica lui Mădălin Voicu, detalii din ultimul trimestru de sarcină. „Respir puțin cam greu”

„Lumea subacvatică este atât de frumoasă încât nu există cuvinte să o poți descrie așa cum merită. Iar Marea Roșie îți oferă cel mai frumos cadru pentru scuba diving. O apă excelentă, o multitudine de corali, pești colorați și de toate mărimile și multe alte viețuitoare pe care le-am mai văzut doar în documentare. Vis a fost!”, a completat.

„În altă zi a vacanței am înotat cu delfinii. M-am bucurat mai ceva ca un copil de acest privilegiu. Au urmat câteva zile de windsurfing și, bineînțeles, echitație pe plajă… asta chiar nu avea cum să lipsească de pe lista mea de dorințe”, a mai povestit prezentatoarea Focus Sport.

O altă zi a vacanței a dedicat-o istoriei Egiptului Antic și a făcut o călătorie până la Luxor să vadă Templul Karnak, Valea Regilor, râul Nil și Templul Reginei Hatshepsut, despre care spune că „este una dintre cele mai faimoase figuri feminine din istoria Egiptului antic, fiind prima femeie faraon”.

Marina Nițoiu a așteptat cu nerăbdare să revină în studio-ul Prima TV și să prezinte din nou știrile din sport. Prezentatoarea Prima TV spune că nu i-a scăpat nimic cât a fost în concediu pentru că a urmărit tot ce s-a întâmplat în lumea sportului.

Foto: PR

Vezi şi reguli de bună purtare în Egipt ca turist, precum şi 10 mâncăruri pe care să le încerci când ești în Egipt!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!