Maria Sharapova și-a făcut public numărul de telefon

De Oana Savin, pe
Maria Sharapova, câștigătoare a cinci turnee de Grand Slam, și-a făcut public numărul de telefon. Aceasta a luat această decizie pentru a putea comunica cu fanii ei, în această perioadă de distanțare socială.

Fosta jucătoare de tenis, în vârstă de 32 de ani, a postat pe Instagram un mesaj video în care îi îndeamnă pe admiratorii ei să îi trimită mesaje și să îi adreseze întrebări, la care a promis că va răspunde.

Am încercat să găsesc o modalitate de a fi în contact cu toţi urmăritorii mei, deoarece săptămâna trecută m-am distrat foarte bine să fac o conferinţă video cu 150 dintre voi. Mi-a plăcut acea discuţie şi mi-aş dori să fiu mai conectată la fani, deoarece trecem cu toţii prin izolare. Vreau să-mi scrii ce crezi. Vă las un număr de telefon şi îmi puteţi trimite orice mesaj care va merge direct pe mobil, acelaşi pe care îl dau acum. Îţi voi răspunde. Spune-mi cum merge, pune-mi întrebări sau spune doar salut. Orice reţetă grozavă este binevenită”, a spus Maria Sharapova, care este izolată în Statele Unite.

Sharapova și-a anunțat retragerea din tenis pe data de 26 februarie.

Sursă foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!