Mama lui Ronaldinho, răpusă de COVID-19 la patru luni după ce fostul fotbalist se infectase cu SARS-CoV-2

De Unica.ro, pe

Celebrul fotbalist brazilian Ronaldinho (40 de ani) trece prin momente cumplite. Mama fostului mare sportiv a decedat, în noaptea de sâmbătă spre duminică, la vârsta de 71 de ani din cauza complicațiilor apărute după ce s-a infectat cu SARS-CoV-2.

Citește gratuit ediția de februarie a revistei Unica. O găsești AICI

Miguelina Eloi Assis dos Santo era internată din data de 21 decembrie a anului trecut cu COVID-19, într-un spital din Porto Alegre.

Tristul anunț a fost făcut pe rețelele de socializare de Atletico Mineiro, una dintre echipele pentru care Ronalihno a jucat: „Cu enorm regret, Clube Atletico Mineiro a primit vestea decesului lui Dona Miguelina, mama lui Ronaldinho.”

Citeşte şi: Ronaldinho are probleme cu justiția! Mașinile și o operă de artă i-au fost confisate, după ce autoritățile i-au găsit doar 6 dolari în cont

Reprezentanții clubului FC Barcelona au postat și ei un mesaj prin care îi transmite condoleanțe fotbalistului: „Sincere condoleanțe pentru Ronaldinho. Fostul nostru jucător și-a pierdut mama din cauza COVID-19. Suntem alături de tine, eroule!”

Ronaldinho a fost testat pozitiv cu COVID-19 în octombrie 2020.

„Salut prietenii, familia, fanii! Am făcut testul pentru COVID-19, rezultatul este pozitiv, dar sunt bine, asimptomatic deocamdată”, a spus atunci fostul jucător al echipelor FC Barcelona şi Paris Saint-Germain, pe Instagram.

Foto – Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!