Madonna şi bărbaţii din viaţa ei

De Cristina Popa, pe

După două căsnicii, cu Sean Penn şi Guy Ritchie, nenumărate poveşti de dragoste şi aventuri amoroase cu Prince, J.F. Kennedy Jr., Warren Beatty, Dennis Rodman sau Carlos Leon, povestea…
… de iubire a Madonnei continuă. Cele mai recente capitole? Mai tinerii Alex Rodriquez şi Jesus Luz.

În timp ce cariera sa a cunoscut succesul  în mod constant în ultimii 30 de ani, viaţa amoroasă a divei a fost una agitată, pasională şi cât se poate de imprevizibilă.

Ea, una dintre cele mai faimoase femei ale acestui secol, ei, bărbaţi totalmente diferiţi,  mai mult sau mai puţin celebri…  mai mult sau mai puţin bogaţi, mai tineri sau mai în vârstă, care, de-a lungul timpului, au ocupat în viaţa artistei cel puţin unul dintre statuturile de soţ, iubit sau amant.

Puternică, perseverentă, ambiţioasă, dar şi manipulatoare, Madonna şi-a urmărit interesul chiar şi la capitolul iubiţi. Şi, cu toate că de-a lungul timpului şi-a dorit lângă ea indivizi  cu care să îşi poată măsura forţele, a ajuns aproape mereu în compania unor bărbaţi de care, într-un fel sau altul, s-a folosit şi pe care i-a dominat.

Singura excepţie, poate? Actorul Sean Penn, cu care a fost căsătorită timp de patru ani (1985-1989).

Totuşi , acesta este un exemplu concret că iubirea şi pasiunea nu sunt suficiente într-o relaţie. Caracterele puternice şi priorităţile diferite ale celor doi, dar şi gelozia exagerată, problemele cu alcoolul şi pornirile agresive ale lui Penn au dus la finalizarea uneia dintre cele mai controversate căsnicii din show-biz.

Au urmat ani de căutări, în care Madonna a trăit clipa şi din ce în ce mai multe aventuri, două dintre ele, chiar spre finalul mariajului cu Sean Penn –  după mai puţin de două luni în compania lui Prince, a urmat idila cu J. F. Kennedy Jr

La scurt timp de la divorţ, aceeaşi Madonna a început o relaţie  de aproape un an, cu regizorul Warren Beatty, cu 22 de ani mai în vârstă decât ea.

Madonna şi bărbaţii din viaţa ei

Următorii la rând? Modelul Tony Ward (1990), cântăreţul Vanilla Ice (1992), baschetbalistul Dennis Rodman (1994), urmat de Carlos Leon, de cel care avea să îi implinească Madonnei visul pe care îl avea încă din timpul căsniciei cu Sean Penn, acela de a deveni mamă.

Astfel, alături de antrenorul de fitness cubanezo-american pe care l-ar fi „agăţat” în toamna lui 1994, în timp ce făcea jogging în Central Park, Madonna  a experimentat noi etape: o relaţie cu un bărbat care nu era celebru şi naşterea unui copil.

Cu toate acestea, la aproximativ jumătate de an de la venirea pe lume a micuţei Lourdes Maria Ciccone Leon (octombrie 1996), cei doi se despart. 

Şi, dacă în general Madonna era cea care îşi părăsea iubiţii, de data aceasta, sătul de stilul de viaţă al partenerei sale, Carlos a fost cel care s-a îndepărtat.

„După naşterea lui Lourdes, le-a spus prietenilor că el nu putea fi căsătorit cu o femeie care niciodată nu se duce la culcare înainte de două dimineaţa şi care se trezeşte apoi la cinci, pentru a vedea ce s-a mai publicat despre ea în dracu’ ştie în ce reviste din străinătate.” („Madonna – Biografia intimă”, J. Randy Taraborrelli)

La scurt timp după ce a rămas din nou singură şi disponibilă, în toamna lui ’97, Madonna  a început o nouă legătură amorosă cu actorul şi scenaristul britanic Andy Bird.

Câteva luni mai târziu relaţia a luat sfârşit, exact la timp pentru ca, în 1998, Madonna să îl întâlnească pe cel de-al doilea soţ, regizorul Guy Ritchie.

10 ani mai târziu, se pare că la iniţiativa lui Madge (aşa cum o poreclesc britanicii), deja implicată într-o relaţie extraconjugală cu jucătorul de baseball  Alex Rodriquez (34 ani), mariajul liniştit (2000-2008) al celor doi se sfârşeşte brusc.

Astăzi, la cei 51 de ani ai săi, Madonna îşi continuă viaţa amoroasă în conformitate cu propriile reguli şi alege să îşi împarte bătrâneţea, timpul, banii şi experienţa de viaţă cu un bărbat care o fac să se simtă mult mai tânără, modelul brazilian Jesus Luz (24 ani).

Foto: NorthFoto, Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter