Madonna a fost aspru criticată pentru omagiul adus Arethei Franklin la MTV Video Music Awards

De Oana Savin pe
Madonna a stârnit indignare și furie pe rețetelele de socializare, după ce omagiul adus reginei muzicii soul, Aretha Franklin, s-a dovedit a fi un discurs despre ea însăși.

Timp de 10 minute, vedeta, care trebuia să onoreze viața și realizările Arethei Franklin, care a decedat săptămâna trecută la vârsta de 76 de ani, a ales să vorbească despre începuturile carierei sale de dansatoare și cântăreață, concentrându-se pe anecdone legate de propria sa viață, relatează Daily Mail.

Artista a povestit publicului despre suişurile şi coborâşurile îndelungatei sale cariere, întorcându-se la Aretha doar pentru a menţiona că a intrepretat unul din cântecele acesteia („(You make Me Feel Like) A Natural Woman” ) în cadrul unei audiţii pentru doi producători de discuri francezi.

Citește și: Cele mai șocante ținute de la MTV Video Music Awards 2018

Criticile nu au întârziat să apară, Madonna fiind acuzată de egocentrism. Internauții s-au înfuriat pentru faptul că starul nu a vorbit suficient despre persoanlitatea pe care fusese invitată să o omagieze.

Mai multe staruri, printre care actriţa Ariel Winter, cantautoarea Kandi Burruss, sau prezentatorul radio Charlamagne Tha God, au criticat prestaţia Madonnei, îndoindu-se că discursul său a fost unul despre Aretha Franklin.

Citește și: Cele mai frumoase ținute la MTV Video Music Awards 2018 FOTO

Deci…acesta este un omagiu pentru Aretha? Sau doar profiți de oportunitate pentru a vorbi despre tine?” a scris Ariel Winter pe Instagram.

Tot discursul a fost despre ea când trebuia să fie despre Aretha Franklin”, a notat şi cantautoarea Kandi Burruss.

„Madonna știe că Madonna nu a murit?”, a scris o utilizatoare Twitter.

Sursă foto: Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Cum arată soția lui Ludovic Orban, noul premier desemnat de Klaus Iohannis

Cum arată soția lui Ludovic Orban, noul premier desemnat de Klaus Iohannis