Madonna ajunge azi la Bucureşti

De Unica.ro pe

Pentru regina muzicii pop, care ajunge în această seară la Bucureşti, lucrează peste 5.000 de oameni, de la stilişti şi tehnicieni până la bodyguarzi.

Una dintre cele mai controversate vedete ale epocii moderne, Madonna, va sosi astăzi în România, cu o cursă privată, şi va fi cazată la un hotel central de cinci stele din Bucureşti.
 
Organizatorii sunt reţinuţi în a da mai multe detalii referitoare la şederea divei pop în Capitală.
Cei peste 1.200 de oameni care fac parte din echipa de producţie a Madonnei sunt deja cazaţi, o parte la Hotelul Marriott şi o parte la Hilton.
 
Unele surse spun că diva va veni în România însoţită de cei patru copii ai săi, Lourdes, Rocco, Mercy James şi David Banda, dar şi de iubitul ei, tânărul model brazilian Jesus Luz.

Organizatorii spun însă că nu ştiu dacă va fi însoţită de familie. „Au fost ţări în care a venit însoţită de copii şi ţări în care a mers singură. Nu este o regulă să îi ia cu ea peste tot. Acelaşi lucru pot să-l spun şi în privinţa iubitului ei”, a spus Andreea Filip, reprezentant Emag!c Entertainment.
 
Pe lângă cei 1.200 de oameni din stafful „reginei muzicii pop”, dansatori, instrumentişti, stilişti, tehnicieni, întreg spectacolul va angrena circa 4.000 de oameni, dintre care 1.000 de jandarmi, 300 de poliţişti şi 400 de luptători BGS, care vor fi responsabili de siguranţa divei şi se vor ocupa de ordinea publică.

Secretomania continuă şi când vine vorba despre durata şederii divei pop în ţara noastră.

Află mai multe detalii despre concertul Madonnei la Bucureşti de pe evz.ro!

Dacă mergi şi tu la concertul Madonnei, atunci îţi va fi de folos planul locaţiei unde se va desfăşura spectacolul pentru a-ţi facilita accesul.

Madonna ajunge azi la Bucureşti

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro