Loredana Groza, despre nunta Simonei Halep: „O zi memorabilă”

De Unica.ro, pe

Simona Halep (29 de ani) și Toni Iuruc (44 de ani) s-au căsătorit civil pe 15 septembrie 2021, la Constanța. Cununia civilă a perechii a fost urmată de o petrecere în clubul Fratelli, al cărui acționar este, printre alții, și nașul cuplului, Dani Caramihai. La eveniment au cântat Dan Bittman, Loredana Groza și formația Pindu.

Loredana Groza, despre nunta Simonei Halep: „O zi memorabilă”

„Suntem prietene, am cântat și de ziua ei. Avem antecedente. Dar, bineînțeles, acum e cu totul și cu totul altceva. Simonei îi transmit să fie fericită, sănătoasă, să aibă putere, să ne încânte în continuare cu talentul ei și să rămână în continuare number one”, a spus Loredana, înaintea evenimentului.

Loredana Groza, despre nunta Simonei Halep: „O zi memorabilă”

După eveniment, Loredana a declarat pentru Antena 3: „A fost o noapte magică. A fost absolut minunată atmosfera. De la invitați, de la felul în care a fost aranjată locația și, bineînțeles, faptul că am văzut-o pe Simona într-o altă ipostază decât cea de pe terenul de tenis, foarte elegantă, foarte frumoasă, foarte fericită”.

Citește și:

Simona Halep, toată un zâmbet în ziua cununiei civile. Cum a arătat a doua rochie a sportivei

James Middleton și Alizee Thevenet s-au căsătorit. Prima imagine de la nunta cuplului

Când se vor căsători Nicole Cherry și Florin Popa. „Vreau să fac mai multe lucruri înainte”

„E o zi memorabilă pentru toți cei care au fost prezenți aseară. S-a dansat încontinuu. Cel puțin din momentul în care am apărut pe scenă și până am terminat cu concertul, absolut fiecare cântec, fiecare ritm, indiferent dacă era blues, sau foarte ritmat, sau dacă era sârbă sau horă, s-a dansat pe toate aceste cântece”, a adăugat.

„Simona a dansat și pe stilul tradițional, a dansat și pe rock, a dansat și pe sârbă și pe horă. A fost sufletul petrecerii, efectiv. Toată lumea, de la mic la mare, era pe ringul de dans”, a continuat solista.

„M-am bucurat să mă reîntâlnesc cu Gică Hagi, Florin Răducioiu, Florin Segărceanu. Mi-am văzut foarte mulți prieteni pe care nu i-am mai văzut demult și a fost o bucurie să îi revăd în această atmosferă și să văd că toată lumea e fericită și este bine. Cred că în viață despre asta este vorba, despre aceste momente și despre faptul că ele sunt unice și irepetabile”, a mai spus Loredana Groza.

Foto: Instagram/Simona Halep/Loredana Groza

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!