În lenjerie intimă pe covorul roşu. Uite cum s-a îmbrăcat această vedetă!

De Unica.ro, pe

Coco Austin a dat greş din nou în alegerea ţinutei de covor roşu. A vrut să fie sexy, dar i-a ieşit un outfit vulgar, total nepotrivit pentru o aşa ocazie. Cum ţi se pare?
Coco Austin nu este cunoscută pentru bunul gust în materie de vestimentaţie şi nimeni nu mai aşteaptă nimic de la ea când vine vorba de ţinute. Dar de data asta a dat-o în bară complet.
Invitată la un eveniment monden, care a avut loc la Las Vegas, vedeta a ales o ţinută cu pantaloni scurţi din saten şi inserţie de dantelă pe talie plus un maiou scurt, de asemenea din dantelă. Este o ţinută sexy, e adevărat, dar Coco pare să fi ieşit din casă în lenjerie intimă.
Asta nu l-a deranjat pe soţul ei, rapperul şi actorul Ice-T, care a pozat mândru lângă ea, deşi el a fost îmbrăcat foarte decent, în pantaloni şi cămaşă, ambele negre.
coco austin ice t
Ne întrebăm cum se îmbracă voluptoasa Coco în dormitor dacă pe covorul roşu apare aşa…
Coco Austin este una din „vedetele de carton” d ela Hollywood, deşi ea pretinde că este actriţă şi dansatoare. A devenit faimoasă după căsătoria cu Ice-T, în 2001. În ciuda diferenţei de vârstă – ea 34 de ani, el 55 – cei doi par să se înţeleagă de minune, iar pe rapper nu îl deranjează lipsa de stil a soţiei lui.
coco austin ice t

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!