Larisa Drăgulescu, schimbare neașteptată de look. Ce intervenții estetice și-a mai făcut fosta soție a lui Marian Drăgulescu

Larisa Drăgulescu și-a făcut o nouă modificare de ordin estetic. Nu este vorba despre o altă intervenție de mărire a sânilor, ci, de data aceasta, fosta soție a lui Marian Drăgulescu și-a făcut un tatuaj de mare dimensiuni pe piept.

Tatuajul este făcut de la baza gâtului și coboară între sâni, continuând spre tatuaj mai vechi făcut sub zona bustului. Larisa Drăgulescu a postat câteva fotografii cu noul tatuaj pe rețelele de socializare pentru ca toți fanii ei să afle imediat de schimbarea prin care a trecut.

Vezi tatuajul Larisei în galeria foto de mai jos.

Larisa Drăgulescu, schimbare neașteptată de look. Ce modificări estetice și-a mai făcut soție a lui Marian Drăgulescu

Citeşte şi: Adelina Pestrițu, super-petrecere aniversară pentru fiica ei! Zeny a împlinit 4 ani

Citeşte şi: Fotografie rară! Andra a pozat în costum de baie

Citeşte şi: Roxana Hulpe, de la Știrile Pro TV, s-a logodit cu iubitul ei. „Mi-ai adus luna de pe cer, cu totul!”

Citeşte şi: Anamaria Prodan și secretele ei pentru o siluetă impecabilă la aproape 50 de ani. „La 60 o să arăt superb, la 70 minunat, iar la 80 fabulos!”

Larisa Drăgulescu și problemele din timpul căsniciei cu Marian.

Larisa și Marian Drăgulescu au fost căsătoriți timp de trei ani, între 2006  – 2009. Ei au împreună un băiat, Richard și o fată – Beatrice.

În cadrul unui podcast găzduit de Mihai Ghiță, denumit “În oglindă”, Larisa a făcut o serie de dezvăluiri îngrozitoare legate de bătăile îndurate în timpul căsniciei cu Marian.

Marian se uita foarte mult la videochat. Ultima dată când l-am surprins în fața calculatorului a fost cel mai grav. Și-a ieșit din minți că l-am întrerupt. Atunci m-a bătut așa cum m-a văzut o țară întreagă.

La început a fost o palmă, două. «Îmi pare rău, nu voi mai face niciodată asta», așa îmi zicea. Situația se repeta, erau din ce în ce mai multe lovituri. În seara aceea, Marian mi-a dat și cu pumnii și cu picioarele și cu tot ce s-a putut până când am picat pe jos. M-a lăsat pe jos și a plecat în cameră la copii, pentru că băiețelul auzise și se trezise – a povestit Larisa.

Ironia sorții este că acum eu fac, oarecum, nu este videochat, dar e ceva similar. Activez pe o platformă destinată adulților. Practic este cam același lucru la care se uita fostul meu soț. Cred că n-a fost nimic întâmplător, toate au dus la decizia asta a mea. Atunci am fost făcută femeie ușoară, fără să fiu în vreun fel. Eram o mamă care avea grijă de copii, nu mă ocupam de altceva.

A fost un moment foarte greu, pentru că doar ce mă întorsesem din Austria, de la operația fetiței de implant cohlear. El avusese un concurs important. Lui nu i-a păsat decât de gimnastică, asta era pe primul plan pentru el. În loc să mă ajute, lucrurile au fost tot mai grave – a adăugat aceasta.

Foto – Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!