Lara Fabian și-a anulat concertul de la București: „Nu pot accepta…”

De Oana Savin, pe
Lara Fabian și-a anulat concertul pe care trebuia să îl susține luni seară la Sala Palatului din București. Artista a explicat pe rețelele de socializare de ce a luat această decizie cu doar cîteva ore înainte de concert.

Sunt în Bucureşti, în hotel… şi sunt profund tristă pentru că trebuie să vă spun că spectacolul din această seară este anulat din cauza unor circumstanţe foarte nefericite, independente de voinţa mea sau a trupei mele. (…) Simt furie şi indignare, deoarece, pentru a patra oară la rând, persoana care gestionează turneul internaţional (nu afectează Franţa şi Turneul Francez), care ar trebui să plătească pentru spectacolele noastre, se află în incapacitate de plată. Nu pot accepta să nu văd acest abuz şi nici nu pot continua să cânt, mai ales că trebuie să achit toate cheltuielile cu trupa şi concertul, fără să fiu plătită, la rândul meu, pentru a acoperi toate acestea. Este o situaţie oribilă. Am încercat să continui, sperând că totul se va rezolva, dar situaţia mai mult s-a înrăutăţit şi, regretabil, nu mai putem continua”, a scris Lara Fabian pe Facebook.

Cântăreața a afirmat că acest lucru i-a provocat o suferință enormă și stres în ultimele luni și a ajuns să se îmbolnăvească. Se pare că acesta a fost motivul pentru care nu a putut concerta ultima dată când a venit la București.

De asemenea, Fabian a precizat că nu poate accepta această situație și că intenționează să apeleze la toate „căile legale” pentru a reveni cât mai curând în România.

Lara Fabian și-a anulat concertul de la București: „Nu pot accepta…”

Bucureşti, îţi promit, în curând voi cânta din nou pentru tine… Şi da, vom sărbători muzica şi iubirea împreună cu bucuria care ne leagă”, a mai spus artista.

Inițial, Lara Fabian trebuia să cânte la București în luna noiembrie, însă a anulat show-ul cu puțin timp înainte de începere, din cauza unor probleme de sănătate.

Vezi în Galeria FOTO mai multe imagini cu Lara Fabian.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!