Iulia Vântur revine pe micul ecran. În ce show TV o vom putea vedea

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 17 august 2022, 11:25

Iulia Vântur (42 de ani) și-a împărțit ultimii 10 ani din viață între India și România. Din 2012, Iulia urmează o carieră la Bollywood. În primăvara anului acesta, artista a susținut un turneu în Statele Unite, iar în prezent s-ar afla în România, unde plănuiește să rămână o perioadă.

Iulia Vântur revine pe micul ecran. În ce show TV o vom putea vedea

Potrivit Click!, Iulia Vântur ar fi semnat cu Antena 1 pentru a fi jurat special într-una dintre edițiile emisiunii „iUmor”. Această colaborare ar putea preceda noi proiecte pentru prezentatoare în țară. În primăvara anului acesta, actrița Monica Bârlădeanu (43 de ani) a fost de asemenea jurat special la „iUmor”, în prezent găzduind emisiunea „Splash! Vedete la apă”. Un alt jurat special al sezonului 13 „iUmor” va fi Florin Călinescu (66 de ani).

Iulia a debutat în televiziune la Europa Nova, o stație locală, ulterior lucrând pentru televiziunea BIT IAȘI, iar mai târziu pentru Pro TV Iași. În 2006 devine prezentatoare a știrilor de weekend de la Pro TV, în același an preluând de la Olivia Steer (46 de ani) rolul de co-prezentatoare a show-ului „Dansez pentru tine”, alături de Ștefan Bănică Junior (54 de ani).

Iulia VânturIcon photoVEZI GALERIA FOTO (1 / 6)

Din anul 2012, Iulia formează un cuplu cu actorul Salman Khan (56 de ani). Luna trecută, despre pereche s-a scris că s-ar fi despărțit, însă Iulia a negat speculațiile.

„Se ia un citat oarecare (postat pentru că e un citat foarte bun) chiar dacă nu are legătură cu subiectul și se face o «mare știre de senzație». Dragii mei, eu nu îmi trimit «mesaje cu subînțeles» pe Instagram, am cale directă, dacă am ceva de comunicat. Însă, cu părere de rău, vă spun că știrea voastră este falsă. Și o «persoană apropiată a mea» nu ar da niciodată asemenea declarații. Hai să fim sănătoși… vă anunț eu dacă fac vreo schimbare în viața mea!”, a scris Iulia Vântur în mediul online.

Articolul continuă după recomandări

Citește și: Ce crede Bogdan Vlădău despre Iulia Vântur la 13 ani de la despărțire

Citește și: Iulia Vântur, aniversare de 42 de ani alături de Salman Khan și de familia actorului

Citește și: Iulia Vântur, prima declarație după ce s-a scris că ea și actorul Salman Khan s-ar fi despărțit

„Misterul a dat mereu mai multă savoare dragostei. Nu m-am despărțit, nu m-am căsătorit, sunt constantă în iubire (râde) de atâția ani… Da, mi-ar plăcea să devin mamă, însă un copil e un dar divin. Se va întâmpla atunci când va trebui să se întâmple… Eu primesc cu bucurie!”, mai declara recent, pentru VIVA!.

Pentru Playtech, Iulia a spus care crede ea că este secretul unei relații reușite: „Cred că într-o relație e nevoie în primul rând de multă toleranță. Când trăiești lângă un alt om, care are un cu totul alt bagaj, un alt mod de a fi, e nevoie de multă toleranță. E valabil chiar și pentru oamenii care nu au crescut împreună. Și, evident, e nevoie de foarte multă dragoste”.

În trecut, despre relația ei cu actorul, Iulia mai spunea: „Suntem pe același vibe creativ. Nu mi-am imaginat că voi ajunge să cânt și mai ales în India, însă viața aduce provocări ce se pot transforma în daruri, dacă avem curaj să le primim. Oamenii se adaptează la orice dacă există voință, toleranță. Am învățat să mă adaptez la un alt stil de viață. Nu a fost mereu ușor, dar mă bucur că am ajuns la o stare de echilibru”.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!