Irina și Răzvan Fodor au dezvăluit secretele unei relații perfecte. Prezentatoarea de la „America Express” și artistul sunt împreună de peste 10 ani

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 17 ianuarie 2023, 17:24

Răzvan Fodor (47 de ani) și soția sa, Irina (34 de ani) au dezvăluit care este secretul relației lor armonioase care durează de peste 10 ani.

Frumosul cuplu a fost invitat în podcastul găzduit de Elwira și Mihai Petre și au făcut acolo o serie de dezvăluiri legate de valorile pe care le urmează pentru a menține echilibrul în căsnicie.

Răzvan și Irina s-au căsătorit în 2010 și au o fiică, Diana Elena, în vârstă de 10 ani.

Irina și Răzvan Fodor au dezvăluit secretele unei relații perfecte. Prezentatoarea de la "America Express" și artistul sunt împreună de peste 10 aniIcon photoVEZI GALERIA FOTO (1 / 6)

„Nu aveți voie să fiți ciufuți!”

Cântărețul și prezentatoarea de televiziune spun că fără umor, nicio relație nu poate dura.

Umor, umor care e și din partea ei și din partea lui. Nu puteți să fiți ciufuți în casă, nu puteți să fiți ciufuți cu voi. Nu aveți voie să fiți ciufuți. Nu există așa ceva, sau, dacă unul este ciufut, celălalt trebuie să fie neapărat haios, să-l scoată pe celălalt din stare – a dezvăluit Răzvan Fodor.

Pe lângă umor, a mai precizat cântărețul, foarte importante sunt și pasiunile comune și menținerea flăcării iubirii vii. Fodor a mai spus că, ori de câte ori are ocazia, plecă în vacanță cu Irina și cu fiica lor și nici nu contează locul în care ajung, cât timp sunt împreună. Concediile romantice în doi, a mai precizat artistul, sunt și ele esențiale pentru o relație fericită și sănătoasă.

„Vacanțe, musai! Și incitatul!”

Citeşte şi: Ce o deranjează cel mai tare pe Irina Fodor în relația cu Răzvan

Citeşte și: Răzvan Fodor și fiica lui, Diana, moment înduioșător în culisele „Dancing on Ice – Vis în doi”

Citeşte şi: Răzvan Fodor, despre căsnicia cu Irina: „Mă uit în ochii ei și îi spun că o iubesc, după 12 ani”

Citeşte şi: Ce situație financiară aveau Irina și Răzvan Fodor la începutul căsniciei lor

Doi. Vacanțe, musai! Nu contează unde. La bunici, e vacanță! Ai bani de alte țări, du-te! Faceți vacanțe împreună, vacanțe cu copilul, însă musai o vacanță pe an în care mergi doar tu cu ea. A treia! Pasiuni comune sau tangențiale. Nu se poate eu să vreau pe munte și tu vrei la mare. Nu se pupă lucrurile astea. Nu poți să fii alpinist și ea e acasă domestică.

Treaba aia cu iubitul zis în fiecare zi și dovedit. (…) Și incitatul, bă. S-o inciți, să fie dorința aia… Că după aia tu vrei french kiss și ea îți dă doar pupic și primești niște french fries, asta e altă treabă – a glumit el, la podcast.

VOTEAZĂ-ți produsele preferate la UNICA BEAUTY CELEBRATION! Care sunt cele mai bune produse cosmetice? 

Irina l-a întâlnit pe Răzvan Fodor când avea 19 ani. Vedeta de televiziune povestea în urmă cu câteva luni că secretul relației lor este iubirea. Într-un cuplu, este de părere Irina, venirea pe lume a unui copil nu este în mod special asociată cu sudarea relației.

Sunt cu Răzvan de la 19 ani, de foarte tânără, da. Nu cred că un copil poate să țină un cuplu sudat, adică nu cred că este un motiv întemeiat pentru care să rămâi lângă o persoană, dimpotrivă, un copil vine cu foarte multe responsabilități din toate părțile, atunci lucrurile se schimbă.

Eu cred că un cuplu trebuie să fie sudat, să existe iubire, asta poate oferi și copilului la schimb. La noi, pur și simplu e iubire. Ne iubim pur și simplu. Iubirea vine la pachet cu toleranța, cu multe lucruri pe care le facem unul pentru celălalt din iubire – explcia Irina, pentru click.ro.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!