Răzvan Fodor și fiica lui, Diana, moment înduioșător în culisele „Dancing on Ice – Vis în doi”

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 15 martie 2022, 16:39

Răzvan Fodor (46 de ani) și soția lui, Irina (33 de ani), au împreună o fiică, Diana Elena, în vârstă de 10 ani. Răzvan și Diana au fost recent filmați în publicul „Dancing on Ice – Vis în doi”, emisiune moderată de Irina și de Ștefan Bănică Junior (53 de ani).

Răzvan Fodor și fiica lui, Diana, moment înduioșător în culisele „Dancing on Ice – Vis în doi”

„Mulțumesc, Cătălina Andreea Savin, pentru acest paparazzo tată-fiică minunat!! ❤️”, a scris actorul în descrierea videoclipului.

„Bravo… sincere aprecieri! Dragoste nemărginită în câteva secunde… absorb cu interes doar un lucru uman, dragostea!!!; Sunteți tare faini!; Ești un tată model! Felicitări!; Sunteți minunați… iar Irina vă întregește!; Felicitări, dragilor, pentru că sunteți o familie frumoasă!; Iubirea fiică-tată și invers este minunată, unică și infinită”, acestea au fost doar câteva dintre reacțiile postării.

Răzvan Fodor și fiica lui, Diana, moment înduioșător în culisele „Dancing on Ice – Vis în doi”

În trecut, într-un interviu oferit publicației OK! Magazine, fiica perechii mărturisea că își dorește o surioară. „Ne-am tot gândit, dar trebuie să recunoaștem că ne e bine așa. A crescut Diana, am devenit ușor egoiști, avem vacanțele noastre”, a explicat Irina atunci.

„Ea (n.red.: Irina) are vârsta, acum se fac copiii de la 30 în sus. La mine e problema. (râde) Nu că aș fi bătrânel, dar la 45 de ani, încă un copil, nu știu, sincer… E în pom treaba asta”, a completat Răzvan atunci.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Irina și Răzvan Fodor, despre nunta lor: „A fost foarte simplă”

Ce frumoasă este fiica lui Răzvan Fodor! Diana a împlinit 9 ani anul acesta

Ce situație financiară aveau Irina și Răzvan Fodor la începutul căsniciei lor

Mama lui Răzvan Fodor, operată la picior. Cum se simte mama actorului după intervenție

Irina și Răzvan Fodor, despre nunta lor: „A fost foarte simplă”

„A fost foarte simplă nunta noastră. N-a fost o nuntă mare. Am ales doar cei mai apropiați oameni, pe cei cu care știm că mergem în continuare în vacanțe, care ne sunt prieteni de suflet, care se bucurau sincer că sunt acolo lângă noi”, a declarat Irina Fodor în emisiunea „CulTour”, potrivit Spynews.

„Am avut muzică frumoasă, am avut locație frumoasă, a fost pe malul lacului. Am dansat până dimineață, s-a terminat pe la 7 fără un sfert. Ne-am întins mai mult decât credeam că o să ne întindem. La nuntă eram însărcinată în trei luni. Noi știam, nu știa toată lumea, dar noi știam, iar pentru noi a fost așa, secretul nostru”, a mai spus cuplul.

Când s-au cunoscut, Irina avea 19 ani, iar Răzvan 32. Ea era studentă la Facultatea de Jurnalism, iar întâlnirea lor a avut loc pe platourile de filmare de la Buftea. După un timp, perechea a plecat împreună în India, unde actorul a realizat că ea era aleasa.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!