Ioana Dichiseanu comunică prin vise cu tatăl ei, regretatul actor Ion Dichiseanu

De Unica.ro, pe

Ion Dichiseau s-a stins din viață pe 20 mai 2021, la vârsta de 87 de ani. Regretatul actor era internat în Spitalul Clinic de Urgență Floreasca de la începutul lunii februarie. În toamna anului 2020, Ion Dichiseanu a avut o serie de simptome din cauza cărora a făcut o radiografie și un CT.

„Dar i s-a pus un diagnostic greșit. L-au trimis la bronhoscopie. La 11 zile după bronhoscopie s-a prăbușit. Am aflat că fost infectat cu o bacterie, care i-a provocat o pneumonie severă bilaterală.

Mulți nu ar fi trecut peste, dar Dumnezeu este lângă el și acum. El este un luptător și un om foarte puternic”, declara fiica actorului, Ioana Dichiseanu, în martie 2021, în emisiunea Exclusiv Vip de la Prima TV.

Ioana Dichiseanu comunică prin vise cu tatăl ei, regretatul actor Ion Dichiseanu

Ioana Dichiseanu comunică prin vise cu tatăl ei, regretatul actor Ion Dichiseanu

„L-am visat. L-am visat de foarte multe ori, aproape în fiecare noapte. Mi-a transmis foarte multe mesaje, inclusiv mi-a spus niște lucruri care ulterior s-au adeverit și așa comunicam cu el și cât era în spital”, a mărturisit Ioana Dichiseanu după decesul actorului.

„Știu că pare puțin știițifico-fantastic, dar chiar așa este și nu mint pentru că dimineața, când sunam la spital să întreb cum se mai simte, dădeam totdeauna telefonul pe difuzor și erau Adi și mama lângă mine.

Înainte să sun, le povesteam ce am visat și când auzeau ce spun medicii se minunau și ei. (…) Avem în continuare o legătură puternică pentru că am foarte multe confirmări și semne. Simt că este în continuare lângă mine, lângă noi”, a mai dezvăluit Ioana Dichiseanu, potrivit Spynews.

Citește și:

Primele reacții ale artiștilor după moartea lui Ion Dichiseanu

Simona Florescu, fosta soție a lui Ion Dichiseanu: „A murit în brațele Ioanei”

Mesajul emoționant al Simonei Florescu după înmormântarea lui Ion Dichiseanu

„Cea mai mare avere pe care mi-a lăsat-o tatăl meu este numele. Are o valoare incomensurabilă și incontestabilă și nu se poate compara cu nicio avere materială. Pentru mine, asta este cea mai mare onoare și cea mai mare binecuvântare, faptul că sunt copilul lui”, a mai declarat Ioana Dichiseanu.

„I-am explicat fetiței mele că, într-un fel, Dichi nu mai vine pentru că așa se întâmplă la un moment dat cu noi toți”, a încheiat. „Între mine și tata este o relație specială de prietenie. Suntem câte o jumătate de inimioară, bucățică din el sunt. Dar amândoi [mama și tata] sunt pentru mine sfătuitori.

Mă consider binecuvântată de Dumnezeu pentru relația pe care o am cu părinții, mai ales pentru profunzimea relației pe care o am cu tata. De multe ori, chiar dacă nu spun ceva, el înțelege de ce am nevoie și ce simt și e valabil și invers.

Asta pentru că petrecem foarte mult timp unul lângă celălalt. Ne bucurăm de momentele frumoase împreună. Timpul trece foarte repede atunci când ești lângă oamenii pe care îi iubești”, mai spunea Ioana Dichiseanu în trecut, în emisiunea Star Matinal de la Antena Stars.

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!