Insula Iubirii 2016 – Un cuplu părăseşte emisiunea

De Amelia Matei, pe
Cel de-al șaptelea episod al emisiunii Insula Iubirii 2016 vine cu surprize majore pentru telespectatori - în timp ce pe insulă î

și va face apariţia Tomiţă, una dintre cele mai controversate şi senzuale ispite din sezonul trecut, un cuplu îşi va pregăti bagajele şi va părăsi emisiunea.

Schimbări majore la Insula Iubirii 2016

O situație total neașteptată pentru doi concurenți ai emisiunii Insula Iubirii 2016. Ei vor fi anunțați că trebuie să părăsească insula, dintr-un motiv la care niciunul dintre ei nu s-a gândit până acum.

Plecarea se va întâmpla exact în momentul în care concurenta feminină începe să se simtă pentru prima dată bine de la venirea ei pe insulă şi despărţirea de partenerul ei. Dacă în cea mai mare parte a timpului a plâns şi a fost îngrijorată la gândul că iubitul ei ar putea s-o înșele cu o ispită, iar relaţia lor s-ar putea termina, abia în cea de-a şaptea zi concurenta este de acord să stea mai mult în prezenţa celorlalţi şi să se distreze. Acest lucru i se datorează şi lui Tomiţă, care vine pe insulă cu un suflu nou şi îi contaminează pe toţi cu bucuria, relaxarea și optimismul său.

tomi giurgia

Tomiță vrea să se remarce și în această ediție a emisiunii

Dacă anul trecut, la Insula Iubirii 2015, Tomiță a reușit să o cucerească pe Deea în numai trei zile, ba chiar să facă și dragoste cu ea, în fața camerelor de filmat, anul acesta Tomiţă este hotărât să-şi doboare „performanţele”.

Dacă va reuşi acest lucru rămâne de văzut, la fel cum rămâne de văzut și ce fată va ceda în fața farmecului său.

Foto: Antena 1

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!