Insula Iubirii 2016 – Sorin îi fură primul sărut Loredanei

De Amelia Matei, pe Ultimul update Miercuri, 09 martie 2022, 13:29
În cea de-a opta ediție a emisiunii „Temptation Island – Insula iubirii”, ceva cu totul și cu totul neașteptat urmează să se întâmple – Sorin o va săruta pe Loredana, concurenta care a intrat în emisiune convinsă de faptul că ea se va căsători și va face un copil împreună cu partenerul ei, Hamude. Astfel, surprizele continuă la Insula Iubirii 2016, show-ul devenind mai palpitant cu fiecare ediție.

Cel mai neașteptat sărut de la Insula Iubirii 2016

Cu paşi mici, dar siguri, Sorin a reuşit să îi câştige prietenia Loredanei şi să îi demonstreze că este o persoană de încredere, iar acum trebuie să facă următorul pas. El nu pierde ocazia şi o invită alături de el, la Bucureşti, garantându-i faptul că e un tip serios.

La doar 15 kilometri distanță, la Purimuntra, Hamude suferă de dorul Loredanei. „E singura fericire din viaţa mea şi nu aş vrea să o pierd!”, mărturiseşte el, realizând că femeia în care avea încredere, se pierde în faţa ispitei.

Ce nu ştie el încă este faptul că pe cealaltă insulă, Sorin reuşeşte să îi fure primul sărut Loredanei. „M-a prins şi nu mai voia să îmi dea drumul”, a povestit amuzată Loredana, care a completat: „Sper ca Hamude să înţeleagă. Să se joace şi el, că nu mă supăr”.

Însă Hamude nu mai are chef de distracție. El își petrece ziua în cameră, făcându-i un colier de scoici iubitei sale, fără să știe că în tot acest timp Loredana flirtează cu Sorin. Ce se va întâmpla când Hamude va vedea imaginile și cum va reacționa acesta, rămâne de văzut.

Flirturile continuă și între ceilalți concurenți

În plus, Loredana și Sorin nu sunt singurii care trec la următorul pas, pe Insula Iubirii. Cătălina și Alin au parte și ei de primul sărut, după câteva zile de apropiere constantă. Chiar dacă Alice se gândește încă la Alin, iubitul ei oficial, pare că și relația ei cu ispita Robert evoluează.

Alice, Alin si ispita Catalina

Foto: Antena 1

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!