Insula Iubirii 2016 – Băieții se distrează, fetele suferă

De Amelia Matei, pe Ultimul update Vineri, 04 martie 2022, 11:38
Dacă anul trecut fetele au fost cele care

“au călcat strâmb” încă din primele zile în Thailanda, la Insula Iubirii 2016 rolurile s-au schimbat – băieții sunt cei care se distrează, iar fetele sunt cele care suferă după partenerii lor.

Primele cupluri la Insula Iubirii 2016

Cea de-a treia ediție a emisiunii „Temptation island – Insula iubirii” a stârnit lacrimi și tristețe pe insula fetelor, în timp ce pe insula băieților distracția era în toi.

La doar câteva zile de la sosirea în Thailanda, pe insula băieților au apărut și primele cupluri. Alin și Cătălina, dar și Sașa și Maria, nu au mai ținut cont de camerele de filmat și au început să se îmbrățișeze, să-și facă poze împreună și să caute tot felul de pretexte pentru a se apropia și a petrece cât mai mult timp împreună.

Pe insula fetelor, Alice, iubita oficială a lui Alin, refuză încă să creadă că iubitul ei de doi ani o trădează atât de repede, deși între el și ispita Cătălina lucrurile evoluează rapid. În doar trei zile petrecute pe insulă, Alin pare că a uitat de relația sa cu Alice și se sărută pe obraz, se îmbrățișează și se plimbă de mână cu Cătălina pe plajă.

Alice, Alin si ispita Catalina

La rândul ei, Elena, iubita oficială a lui Sașa, este vizibil deranjată de relația acestuia cu ispita Maria, deși a declarat deja că îi place foarte mult de Matei și că i-ar plăcea să aibă o relație cu el. Spre marea ei bucurie, Elena va petrece o zi întreagă în compania lui Matei, la un date petrecut la echitație pe malul mării.

Sasa, Elena si ispitele Maria si Matei

Până acum, cel mai solid cuplu de pe Insula Iubirii 2016 rămâne cel format din Loredana și Hamude. Mai mult decât atât, Hamude e hotărât să se căsătorească cu Loredana, imediat după ce emisiunea va lua sfârșit și ei se vor întoarce acasă.

Loredana si Hamude Insula Iubirii 2016

Odată întoarse de la date-uri, fetele vor avea câteva surprize neplăcute. Imaginile pe care Radu Vâlcan, prezentatorul emisiunii, le va arăta la ceremonia focului vor aduce din nou lacrimi și suferință pe insula lor. Ce decizii vor lua ele în continuare și cum vor evolua relațiile pe insula băieților vom afla marți, 24 mai, de la ora 20.30, pe Antena 1.

Foto: Mihai Stetcu, Antena 1

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!