Inna reprezintă România la Berlin

De Unica.ro pe

Românca a ratat nominalizarea la Best European Act, la Gala MTV Europe 2009, dar va primi un premiu pentru „Cel mai bun artist din România”.
O veste rea pentru reprezentanta muzicii produse în România, Inna, intrată în cursa pentru premiul Best European Act, la ediţia actuală a MTV Europe
Music Awards: Inna se dovedeşte „fierbinte” doar acasă. Dintre cei 22 de aspiranţi la trofeul categoriei Best European Act, fanii muzicii şi-au votat on-line, aşa cum o cere regulamentul, cei cinci favoriţi, care sunt automat şi finalişti.
Constănţeanca Inna, cu piesa sa „Hot”, care în România a câştigat trofeul Best Romanian Act, din cadrul MTV Europe Music Awards 2009, a pierdut în faţa trupei finlandeze Deep Inside, al reprezentantului Rusiei, câştigătorul de acum doi ani al concursului Eurovision, Dima Bilan, a polonezei Doda, a trupei pop-rock Lost, din Italia, şi a formaţiei rap-rock MaNga, din Turcia.

În cadrul Galei de mâine-seară, de la Berlin, românca, în vârstă de numai 23 de ani, va primi trofeul Best Romanian Act.
Află mai multe detalii pe evz.ro!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro