Inna reprezintă România la Berlin

De Unica.ro pe

Românca a ratat nominalizarea la Best European Act, la Gala MTV Europe 2009, dar va primi un premiu pentru „Cel mai bun artist din România”.
O veste rea pentru reprezentanta muzicii produse în România, Inna, intrată în cursa pentru premiul Best European Act, la ediţia actuală a MTV Europe
Music Awards: Inna se dovedeşte „fierbinte” doar acasă. Dintre cei 22 de aspiranţi la trofeul categoriei Best European Act, fanii muzicii şi-au votat on-line, aşa cum o cere regulamentul, cei cinci favoriţi, care sunt automat şi finalişti.
Constănţeanca Inna, cu piesa sa „Hot”, care în România a câştigat trofeul Best Romanian Act, din cadrul MTV Europe Music Awards 2009, a pierdut în faţa trupei finlandeze Deep Inside, al reprezentantului Rusiei, câştigătorul de acum doi ani al concursului Eurovision, Dima Bilan, a polonezei Doda, a trupei pop-rock Lost, din Italia, şi a formaţiei rap-rock MaNga, din Turcia.

În cadrul Galei de mâine-seară, de la Berlin, românca, în vârstă de numai 23 de ani, va primi trofeul Best Romanian Act.
Află mai multe detalii pe evz.ro!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Cum arată soția lui Ludovic Orban, noul premier desemnat de Klaus Iohannis

Cum arată soția lui Ludovic Orban, noul premier desemnat de Klaus Iohannis