Încep live-urile „Românii au talent”! Cine sunt primii 12 semifinaliști

De Unica.ro, pe

„Românii au talent” continuă cu galele live. Sezonul acesta, 24 de concurenți luptă în două semifinale pentru obținerea marelui premiu. Din fiecare semifinală, doar cinci concurenți merg mai departe, în baza voturilor primite de la public.

În plus, jurații competiției, Andi Moisescu, Andra, Alexandra Dinu și Florin Călinescu, vor avea la dispoziție și un wild card, pe care îl vor da la finalul celei de-a doua semifinale unuia dintre concurenții care îi va impresiona.

Încep live-urile „Românii au talent”! Cine sunt primii 12 semifinaliști

Astfel, în finală vor fi 11 concurenți care vor lupta pentru marele premiul în valoare de 120.000 de euro. În această seară, românii își pot vota favoriții prin SMS la numărul 1264 (tarif 0.48 euro, TVA inclus, valabil în rețelele Telekom, Orange, Vodafone și Digi Mobil), după START VOT, folosind codurile care vor fi afișate pe ecran în timpul emisiunii.

Încep live-urile „Românii au talent”! Cine sunt primii 12 semifinaliști

SMS-urile pot fi trimise doar pe teritoriul României, acest serviciu nu este disponibil în afara țării. Totodată, telespectatorii vor putea vota și online, pe romaniiautalent.protv.ro.

Primii 12 concurenți sunt nerăbdători să urce pe scenă și să spargă gheața în prima gală live. Cei care pregătesc momente de neuitat pentru telespectatori și care își doresc să impresioneze prin complexitatea numerelor sunt:

GIM, Ana Maria Mărgean, Rareș Trufea, Daria Batschi Beleca, Narcisa Ungureanu, Dragoș Pădeanu, Acro Mystic Duo, Andrii și Bogdan Kalashnyk, Duo Turkeev, Rianna Rusu, Sara Șmighelschi și Bianca Purice.

Aceștia promit un spectacol de excepție și așteaptă voturile publicului pentru a ajunge mai aproape de îndeplinirea visului lor. Nu ratați prima semifinală, în direct, astăzi pe PRO TV, de la 20:30.

Românii au talent – #simaiunusiunu

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!