Problemele de sănătate ale lui Ilie Năstase au făcut-o pe soția sa să renunțe la divorț. Ce se întâmplă cu fostul mare sportiv

De Unica.ro, pe

Sunt din nou probleme în familia Năstase. De când s-au căsătorit, Ioana Simion (46 de ani) și Ilie Năstase (76 de ani) au trecut prin multe scandaluri și amenințări cu divorțul. Ioana Simion a avut în urmă cu câteva zile o nouă tentativă de divorț, acum ajungând chiar să depună actele, însă a renunțat din cauza unei perioade delicate prin care trece fostul mare sportiv.

Toată lumea s-a întrebat de ce nu am divorțat de Ilie?! Se știe însă prin ce a trecut Ilie ultima dată. Băgasem actele, dar Ilie a venit la mine să se vaite că îi plesniseră niște vase de sânge!

Așa m-a făcut să-mi retrag cererea! Nu m-a lăsat inima, pur și simplu! Am vrut să nu-mi fac păcate cu el! Eu m-am sacrificat, m-am lăsat pe mine pentru Ilie. Dumnezeu știe peste câte am trecut eu în căsnicia asta și le-am înghițit pe toate! Ilie era terminat acum, dacă nu eram eu lângă el!  – a explicat soția lui Ilie Năstase, pentru click.ro.

Ioana a mai depus o cerere de divorț în toamna anului 2021. Atunci, a acuzat că Ilie Năstase a avut un comportament violent.

Citeşte şi: Cine este și cu ce se ocupă iubitul Ancăi Dumitra, Geanina din „Las Fierbinți”. „Suntem de ceva ani împreună!”

Citeşte şi: Mircea Badea, ironic la adresa lui George Buhnici

Citeşte şi: Ce spune Alex Leonte despre despărțirea de Theo Rose. Primele declarații ale nepotului lui Nea Mărin

Citeşte şi: Theo Rose și Alex Leonte s-au despărțit. Cine este noul iubit al solistei

Astăzi, un capitol din viața mea a luat sfârșit! Mă consider o femeie puternică și mândră de faptele mele: răbdarea mea, iertarea mea, voința și bunele intenții. Pot spune că această experiență m-a schimbat foarte mult din toate punctele de vedere. Asta chiar dacă a fost nevoie de foarte multă stăpânire de sine. Răbdarea mea a luat sfârșit! În toată această perioadă, am avut și ocazia de a cunoaște oameni buni, de o mare valoare și bine intenționați, iar pentru asta le mulțumesc! – spunea Ioana la momentul respective în mediul online.

În primăvara acestui an, când a avut loc prima înfățișare la divorț, soția marelui jucător de tenis a decis să-și retragă cererea.

Problemele de sănătate ale lui Ilie Năstase au făcut-o pe soția sa să renunțe la divorț. Ce se întâmplă cu fostul mare sportiv

Da, asa este, am renunțat. Dar nu aș vrea să creadă lumea că am făcut asta cu vreun interes. Voi spune la momentul potrivit care sunt motivele, țin de Ilie. Sunt foarte importante pentru mine – a declarant Ioana Simion, în urmă cu câteva luni, pentru click.ro.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!