Hugh Grant, mesaj pentru hoții care i-au spart mașina. Ce le-a transmis celebrul actor

De Oana Dinu pe
Hugh Grant, a cărui mașină a fost spartă, le-a transmis hoților un mesaj prin intermediul unei rețele de socializare. 

Carismaticul actor britanic, în vârstă de 58 de ani, a scris un mesaj pe contul său de Twitter, în speranța că va ajunge la cei care i-au spart mașina și au sustras din aceasta câteva documente, conform Libertatea.ro.

Hugh Grant îi roagă pe hoți să îi returneze un scenariu la care a lucrat săptămâni întregi și care conținea note și idei importante. De asemenea, printre lucrurile aflate în geanta furată se aflau și cardurile de sănătate ale celor trei copii pe care actorul îi are cu Anna Eberstein.

„În improbabila probabilitate că cineva îi cunoaşte pe cei care mi-au spart maşina în seara aceasta şi mi-au furat geanta, vă rog să îi convingeţi să îmi returneze măcar scenariul”, a scris actorul pe rețeaua de socializare, menționând și adresa la care ar dori să îi fie restituite lucrurile.

Hugh Grant nu este doar actor, ci și producător de film. Rolul care i-a adus faima este cel din filmul „Patru nunți și o înmormântare”, pentru care a primit premiul BAFTA și un Glob de Aur în 1995. Cu un șarm aparte și mult umor, de-a lungul anilor, britanicul a devenit unul dintre favoriții publicului iubitor de comedii romantice. Printre producțiile cinematografice foarte cunoscute în care a jucat Grant se numără: „Notting Hill” (1999), ” Love Actually” (2003), „Vise americane” (2006), „Bridget Jones”.

Deși se declara burlac convins, Hugh Grant a decis să se căsătorească cu femeia care îi este alături de mai bine de șase ani, producătoarea Tv Anna Eberstein. Cei doi și-au spus jurămintele de dragoste într-o ceremonie discretă, în luna mai a anului trecut.

Sursă foto: northfoto.com

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro