Harry Styles, jefuit la Londra

De Oana Savin, pe
Harry Styles a fost jefuit la Londra, sub amenințarea cuțitului. Artistul a trecut prin momente terifiante în seara zilei de 14 februarie, când hoții i-au furat toți banii pe care îi avea la el.

Potrivit poliției londoneze, cântărețul în vârstă de 26 de ani a scăpat nevătămat după ce i-a dat agresorului banii.

Cu toate că a încercat să își păstreze calmul, se pare că acest incident l-a afectat destul de mult pe Harry Styles, a afirmat o sursă pentru The Sun.

Aceeași sursă a spus că artistul se plimba singur cu puțin timp înainte de miezul nopții, când a avut loc jaful.

Harry Styles, jefuit la Londra

Un bărbat l-a oprit pe stradă, a scos un cuțit și i-a cerut să îi dea toți banii pe care îi are. A fost un moment terifiant și s-a întâmplat foarte repede. Harry a fost calm. Și-a păstrat calmul și i-a vorbit bărbatului după care i-a dat tot ce avea. După aceea bărbatul a fugit”, a povestit sursa citată.

Harry Styles, hărțuit de un om al străzii

Astfel de incidente par să se țină scai de Harry, care și anul trecut a trecut prin momente mai puțin plăcute.

Cântărețul a mai fost jefuit anul trecut, la scurt timp după ce un om al străzii l-a hărțuit după ce Styles i-a dat niște bani.

Vedeta a declarat atunci că a trăit cu teamă timp de opt săptămâni după ce Pablo Tarazaga-Orero (26 ani) s-a stabilit în fața proprietății sale. Acesta îi lăsa scrisori în cutia poștală și îl urmărea când făcea jogging.

Atunci, cântărețul a fost nevoit să își sporească securitatea și a instalat o alarmă de panică pentru a-l ajuta să se simtă în siguranță.

Bărbatul a scăpat de închisoare, însă a primit un ordin de restricție care îl împiedică să se apropie la mai mult de 250 de metri de Harry Styles.

Îl vedeam incredibil de des. Aproape în fiecare zi îl simțeam cum mă urmărește. M-a făcut să mă simt incredibil de inconfortabil. Până la punctul în care nu m-am mai simțit în siguranță”, spunea anul trecut artistul care a devenit cunoscut datorită formației One Direction din care a făcut parte.

În trecut, Styles a format un cuplu cu Taylor Swift, însă această relație nu a fost deloc pe placul tatălui artistei.

Vezi în Galeria FOTO mai multe imagini cu Harry Styles.

Sursă foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!