Gabriela Prisăcariu, într-o ținută transparentă în platoul emisiunii „Neața cu Răzvan și Dani”

De Unica.ro, pe

În platoul emisiunii Neața cu Răzvan și Dani, Gabriela Prisăcariu (28 de ani) a prezentat două ținute de vacanță. Una dintre acestea a fost alcătuită dintr-un kimono transparent, perfect pentru plajă.

În timpul prezentării ținutei, Dani Oțil (40 de ani) nu s-a putut abține să nu critice apariția. „Este de plajă, Dani! Vorbim despre ținute de vacanță. Nu trebuie să te ascunzi. Acolo sunt permise transparențe”, au declarat creatoarele colecției.

Gabriela Prisăcariu, într-o ținută transparentă în platoul emisiunii „Neața cu Răzvan și Dani”

„Nu! Gabriela… Ia, ține perna asta și arată-i-o mamei. (…) Nu, trecem la următoarea! Se uită părinții, eu înțeleg că ești manechin, și ce? (…) Mi-e rușine de-mi crapă obrazul, dar asta este. Mamă dragă, eu ți-am zis s-o iau de la bibliotecă, nu, model, asta este. (…)

Gabriela Prisăcariu și Dani OțilIcon photoVEZI GALERIA FOTO (1 / 7)

Să mor eu dacă nu mă îmbrac în tifon din ăsta de storcea bunica brânzetul în el și alerg așa până la Victoriei. Dacă ție nu-ți este rușine, nici mie nu îmi este rușine, o să vedeți”, a spus moderatorul.

Dani și Gabriela vor deveni părinți anul acesta. „Eu și Dani ne doream foarte mult un copilaș și iată că gândurile ne-au fost ascultate. (…) Suntem fericiți și ne bucurăm de ceea ce ne este dat să trăim.

Nu vă pot da detalii despre cum l-am anunțat pe Dani că vom avea un bebeluș, prefer să păstrăm pentru noi. (…) Pot să vă spun că părinții noștri au fost copleșiți de vestea că îi vom face bunici. Își doreau mult”, a declarat Gabriela Prisăcariu, pentru Click!.

Citește și:

De ce crede Dani Oțil că nu se va descurca după ce va deveni tată

Ce salarii au Răzvan Simion și Dani Oțil, prezentatorii „Neața cu Răzvan și Dani”

Prima reacție a lui Răzvan Simion după ce Dani Oțil a anunțat că va deveni tată

A dezvăluit Dani Oțil accidental sexul bebelușului lor?

Dani și Gabriela știu sexul copilului lor, dar mărturiseau că vor să mai păstreze informația doar pentru ei un timp. În cadrul unei alte ediții Neața cu Răzvan și Dani, prezentatorul pare să se fi dat de gol.

În timp ce discuta cu Bianca Tirsin, reprezentanta României la Miss Univers, Dani Oțil a spus:

Dani Oțil: O să fiu o mamă bună de băiat.

Bianca Tirsin: Felicitări!

Dani Oțil: Încă nu se vede, dar m-am mai bucălat puțin.

Ce interdicție are Gabriela Prisăcariu în timpul sarcinii

„Mă simt bine. În prima lună a fost un pic mai greu pentru că am avut stările de greață specifice, dar nu au fost atât de grave. Mănânc încontinuu, mi-e foame mereu și mănânc tot ce prind. Nu am pofte deloc, nu suntem în acel moment de trezit la 2 noaptea să îl trimit pe Dani după căpșuni, chiar este fericit din punctul ăsta de vedere.

Nutriționistul meu mi-a recomandat să mănânc tot ce îmi doresc. Nu am poftă de dulciuri, ceea ce e bine. M-am îngrășat două kilograme, însă greutatea pentru mine nu va fi o problemă în această perioadă. Am o singură interdicție cu care mi-a fost destul de greu să mă obișnuiesc. Nu am voie să fac sport!”, a mai dezvăluit Gabriela.

Dani și Gabriela s-au logodit la începutul anului 2020. Cererea în căsătorie a avut loc în Mexic, de sărbători, în timpul vacanței petrecute de pereche acolo. Deși ar fi urmat să-și oficializeze relația în 2020, din cauza restricțiilor impuse de pandemia de coronavirus, perechea s-a văzut nevoită să-și anuleze planurile.

Foto: Instagram; Captură Antena 1

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!